hej, určite je toho viac než dosť, i keď z nejakého dôvodu si teraz žiadne také vyslovene že tajomstvo vybaviť neviem xD napríklad, niektoré veci nehovorím svojej najlepšej kamoške, ale zase to vedia iní ľudia a naopak xD
ale tak, vravím, aj tak je toho veľa len teraz som akási vygumovaná xD ... joshou gaidou xD
Minule som nad tým rozmýšľala....a zistila som že fakt nie sú síce veci ktoré viem len ja no nepokladám to za tajomstvá a nevadilo by mi ak by o tom niekto vedel...
áno....a aj to tak ostane...pokial nestretnem osobu hodnú toho aby som jej to povedal, jednu či druhú z tých tajných vecí....ale taký sa ťažko nájde.....a ani ho hladať nechcem
čo ja viem, mám pocit, že hovorím všetko. len každému dačo iné. ak mám nejaké tajomstvo, tak možno niečo typu, že sa škrabem v zadku a potom si olizujem prsty a tak. neviem...
ale ono je to tak asi preto, že som vyrovnaná, tak nepotrebujem niečo skrývať. vysporiadala som sa s vecami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
ale tak, vravím, aj tak je toho veľa len teraz som akási vygumovaná xD ... joshou gaidou xD
bububákov i duchov a iné veci tajomné a zatajené ...joshou gaidou 4ever
naozaj ma nič take nenapada... čo by o mne nevedel ani naj kamarat...
asi nie som normalna
normálna, teda nenormálna, nenormálna ako iná ako ostatný, a iná ako ostatný čiže unikát.
a na tom nie je nič zlé
alebo možno jednoducho dôverčivá. možno sa spáliš, a možno nie. ak máš naozaj dobrých kamarátov
(btw.nebolo by toto lepšie urobiť ako anketu?)
Kazdý má svoje tajomstva....
ale ono je to tak asi preto, že som vyrovnaná, tak nepotrebujem niečo skrývať. vysporiadala som sa s vecami.
ale ano, mam par tajomstiev o ktorych nevie asi nikto.
Raz som kamaratom ukazoval curaka... ALE O TOM NEVIE NIKTO LEN JA!!!