chcem sa opýtať či vás kamaraáti a tak nejako prezývajú a ak ano, tak ako?? tak napríklad ja som TVAROH... vuzniklo to tak že v škole sme hrávali cs a niekto si to nachvíu dal ako meno ale potoom už nie, tak som si to privlastnila ďalej som Ivka-slivk
noo mna ako kazdu misku asi miska-hryzka a potom ma volaju krpec,ale to mi vzniklo doma,lebo som najmladsia ale teraz ma tak uz aj kamosi volaju aaa dalej si nevim spomenut
mňa volajú čidy,čido a je to odvodene od priezviska a ďalej je to napr, puky ale to netušim ako to vzniklo truntulus a tak ... ale tieto su najčastejšie
tak ja som ich mala vela zacnem od zaciatku... 1.stuka 2.kolajnica(to som nosila vtedy strojcek) 3.letisko 4.Emil 5.Kosťa 6.chrumka 7.susienka 8.Marcia , ale najcastejsie som bola a aj som Spageta
ja mam že emačka ...no kusa..tak dík ludia....neviem čo ich k tomu vedie /žeby moje vlasy?/ ....wrrr ale newa ja som si už zvykla ale mam rada ked ma prezývaju mačka..preto lebo ich mam velmi rada
Mna volajú všetci Babo,je to od mena Barbora,hej nemá to žiadny iný význam.. Dokonca ma tak volajú aj niektorí učitelia,najlepší bol ale telocvikár na ZŠ ked kričal: Hej,Babo,prihraj jej!
no najpoužívanejšia prezývka je Šipula, Šipulka odvodene od priezviska... doma ma moj milovaný bratček vola Sopeľ a inak otec ma volá Žofa sestra ma volá Fiona alebo Blbana Moj buduci švagor ma volá Zlo dva /zlo jedna je sestra / a mama normálne Dominika alebo skor Domina pretože na man stále volá ke dmám neioč urobiť a je hrozne moc zúriva
ked som bola mala ma volali kamarati sykorka.. a teraz ma zacali v triede volat zima vdaka spoluziakovi, ktory sa rozhodol mne a dvom kamaratkam trosku pretvorit meno cize to vzniklo zo simona a sa to ujalo no
mno tak ja som curvicue ako skomolenina mojho nicku, potom som tago, potom som mala aj pekne oci, pre jednu kamaratku som tinka ako skratka martiny, pre jednu osobu som aj kuratko a inak vsetko odvodene od martiny....
tak mna uz od davna volaju doma jaska alebo daci...v prvej skole ma volali jaska, v druhej tiez a teraz normalne Jazmina, Jasmina...niekedy tiez jaska..
tak mňa na základke všetci prezývali jahodka no vlastne ešte aj prezývajú keď ich stretnem dokonca aj moja rodina mi tak začala hovoriť potom a to preto, lebo som stále nosila ružové veci (moja obľúbená farba) a že som milovala jahody....teraz to je Cucka lebo sa volám Zuzana a bol u mňa výmenný študent z Nemecka a oni čítajú Z ako C tak už asi rok mám Cucku bolo načase vymeniť jahodku
heh mna volaju Malucka bo nesom velmi vysoka ale do pohodky... alebo ze Šaška... lebo neznasam ked ma niekto vola saša a tak si robili srandu a tam mi to nejak zostalo mala som este ze Max to ked som hrala CS tak ma tak spoluziaci volaju XD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Sef v praci ma zvykne oslovovat Mihajl Mihajlovic Mihajlov
a teraz mám vďaka bývalým spolužiačkam plno j*bnutých prezývok ako romík, romíček, copíček, skurpórek , chrústik a podobné strašidelnosti
Blond Grc
.
.
.
Ale ujala sa len jedna a to Diduška
Žuža Rockerka mám rada rock a od toho je aj Rockers
Teky - Od môjho priezviska
toť tie najlepšie