Ako v čom...
Pevnú vôľu v tom, že som dokončila VŠ bez predlžovania, vždy sa snažila každú skúšku a každý predmet spraviť čím skôr, napísala diplomovku na čas..
ale rozhodne nemám pevnú vôľu, pokiaľ sa jedná o jedlo
ako v čom.. prestala som po siedmich rokoch fajčiť, výrazne obmdzila pitie, prešla som na vegánstvo a vzdala sa tak 98% konvenčnej kozmetiky, prerušila kontakt s toxickými ľuďmi, s ktorými som vyrástla a strávila xy rokov to chcelo určite veľa pevnej vôle.
ale sú veci, a ktorými mám stále problém - ranné vstávanie, neviem sa teraz počas korony dokopať cvičiť doma pravidelne, neviem odolať chuti na sladké, nechce sa mi chodiť do bezobalových obchodov s desiatkami vlastných nádobiek ešte ma asi čaká dlhý proces
Tiež sa pridávam do klubu v niečom áno, v niečom nie. Napríklad ju mám v jedle a celkom dosť mi ide nútenie sa cvičiť a robiť so sebou niečo, ale nemám ju dostatočne pevnú na to, aby som robila viac... Už v... hocičom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Pevnú vôľu v tom, že som dokončila VŠ bez predlžovania, vždy sa snažila každú skúšku a každý predmet spraviť čím skôr, napísala diplomovku na čas..
ale rozhodne nemám pevnú vôľu, pokiaľ sa jedná o jedlo
ale sú veci, a ktorými mám stále problém - ranné vstávanie, neviem sa teraz počas korony dokopať cvičiť doma pravidelne, neviem odolať chuti na sladké, nechce sa mi chodiť do bezobalových obchodov s desiatkami vlastných nádobiek ešte ma asi čaká dlhý proces