absolutne vôbec nie pretoze som samoluby narcis a ked sa pozriem na seba v zrkadle tak strasne sa sam sebe pacim, ale ked sa vyfotim tak uz sa sebe nepacim, nechapem preco, v zrkadle som krasny ale na fotkách nie tak velmi
@warble s plochými nohami sa nič nedá robiť, vlastne to má svoje výhody ale aj nevýhody. Vlasy si však vždy môžeš prefarbiť, takže v tom problém nevidím.
Som uz stara a vraskava ..prezila som svoje a poviem vam deti.. na vzhlade nezalezi
Treba brat svoje nedostatky take ake su ..a nezapodievat sa nimi zbytocne
Clovek je krasny vtedy... ak ma srdce krasne
fuha dosť .. trochu brucho mám, nepáči sa mi symetria mojej tváre, konzistencia vlasov (iba sem tam), plocha zarastania brady, jazva, trochu sa hrbím, nos by som chcel iný a to je z vizuálu asi aj tak všetko
prakticky @24 , respektíve všetko nezmeniteľné (bez radikálneho vonkajšieho zásahu)
ale veci, čo mi prekážajú/prekážali a je v mojich silách to zmeniť, tak na tom sa všetkom pracuje a v týchto smeroch som už vcelku spokojná, so zvyškom som sa zmierila, lebo predsa nevyhodím všetky svoje peniaze na estetické zákroky len preto, aby som si uvedomila, že nech robím čokoľvek, nikdy nebudem na 100% spokojná, lebo v konečnom dôsledku tá spokojnosť závisí od hlavy a nie od blízkosti k ideálu
Prisaham piču že ked som bol menši tak sa kamoške v škole smiali za velke pery, hovorili jej ze vyzeraju ako keby ich vytiahla z vysavaca a taketo kktiny a teraz je to trend lebo nejaka celebritka si dala napichat pery A tie iste baby čo sa jej smiali jej teraz ticho zavidia trapas
Prijal som sa. Prirodzene sa o seba starám.
Podobne sa starám i o svoje duchovné vnútro, svedomie, charakter... až potom sa cítim dobre a viem byť sám sebou.
Samozrejme, starať sa o vnútro, nie je jednorázová záležitosť, ale je to o neustálom úsilí o zmenu zmýšľania, správania, konania (napr. snaha o pravú pokoru...)
A ty @Emmey ?
@georg21 čakala som komentár tohto typu...myslím že som so svojím vzhľadom spokojná, no máš pravdu, prvoradé je psychické zdravie a psychická krása. Túto anketu som neurobila pre to, aby som sa ľuďom smiala ako sa mi priznávajú, no chcela som, aby si uvedomili, že všetko čo tu píšu je len o ICH nespokojnosti. Svet nás vidí inak, ako sa vidíme sami. Budeme sa im páčiť, ak do toho dáme srdce a proste sa so svojimi 'problémami' stotožníme, pretože to je to, čo nás robí iných. Tak isto ako odtlačky prstov, každý je výnimočný a aj keď sa mi to nepáči, proste nemá na výber. Patrí to k jeho osobnosti, presne tak ako jeho správanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Asi by som chcela rovnejšie zuby a mínus cca 3 kg ale meh.
Treba brat svoje nedostatky take ake su ..a nezapodievat sa nimi zbytocne
Clovek je krasny vtedy... ak ma srdce krasne
ale veci, čo mi prekážajú/prekážali a je v mojich silách to zmeniť, tak na tom sa všetkom pracuje a v týchto smeroch som už vcelku spokojná, so zvyškom som sa zmierila, lebo predsa nevyhodím všetky svoje peniaze na estetické zákroky len preto, aby som si uvedomila, že nech robím čokoľvek, nikdy nebudem na 100% spokojná, lebo v konečnom dôsledku tá spokojnosť závisí od hlavy a nie od blízkosti k ideálu
A mozno este zhustit vlasy,ale tak..you cant have it all inak som ok so sebou.
Podobne sa starám i o svoje duchovné vnútro, svedomie, charakter... až potom sa cítim dobre a viem byť sám sebou.
Samozrejme, starať sa o vnútro, nie je jednorázová záležitosť, ale je to o neustálom úsilí o zmenu zmýšľania, správania, konania (napr. snaha o pravú pokoru...)
A ty @Emmey ?