Radšej klasické knihy.
Audioknihy sú fajn do auta, ale šoférovať neviem a aj keby som vedela, tak radšej by som si pustila hudbu.
Raz som nejakú počúvala popri upratovaní a stále som si ju musela pretáčať, lebo som sa nevedela sústrediť.
Celkovo to zhrniem, že asi neexistuje situácia, v ktorej by sa mi audioknihy páčili :d
ja sa neviem sustredit ani na film ak necitam titulky nieto na audioknihu ale na zaspanie si pustam hociake hovorene slovo, aj knihy, nech nie som sama
Ja ich mám rád, ale ťažko sa iba počúva kniha, a nerobí nič iné. Takže som ich počúval dosť napr. keď som týždeň ležal v posteli s dieram v ústach po zuboch múdrosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Audioknihy sú fajn do auta, ale šoférovať neviem a aj keby som vedela, tak radšej by som si pustila hudbu.
Raz som nejakú počúvala popri upratovaní a stále som si ju musela pretáčať, lebo som sa nevedela sústrediť.
Celkovo to zhrniem, že asi neexistuje situácia, v ktorej by sa mi audioknihy páčili :d
Serióznu iteratúru dokážem plnohodnotne vnímať iba čítaním.