Mne sa ako mesto paci, vela robi i osobny vztah, ale myslim ze tu je i dost peknych miest. Smutno mi je z nedostatocnej podpory kultury a mentality niektorych obcanov, co tu ziju.
až na poniektorých ludí a divné (nepríjemné) indivíduá - buď domáce alebo prisťahované či navštevujúce, som si na to mesto zvykol a mám ho rád ...
je síce pravda že nie je najkrajšie a je veľmi veľa čo vylepšovať ale niektoré časti BA sú veľmi pekné ... a hlavne žije to tam + na slovenské pomery je to fajn
nič proti Bratislave, ale nepoznám ju, nemám v nej nič prežité a bola som maximálne v centre a Avione, takže k nej žiadny citovo zafarbený vzťah nepociťujem...
moc nie.. pride mi moc taka roztahana, neosobna, chladna a dost skareda napr oproti prahe alebo brnu.. Brno mi pride ako pre mna dokonale mesto velkostou, dispoziciou (pouziva sa slovo dispozicia v tomto vyzname? viete co myslim).. a tak no, cize ma vobec nelaka byvat tam aj ked dost mozno budem..
a vrcholne neznasam tie afektovane pubertacky v elektrickach, v brne fakt tie decka take nie su, a desi ma predstava ze moja dcera by tam mala chodit do skoly a byt jednou z nich
Mám rád Bratislavu... Ale nemám rád nenávistné neobjektívne komentáre k nej... Hlavne nechápem ako sem môžu hlasovať ľudia čo v živote v BA neboli ale nenávidia ju... Lebo rovnako ja sa neviem vyjadriť či mám rád Košice lebo som tam nebol a môže to byť fajn mesto. Nerobím si o ňom obraz na základe Luníku 9 a pod.
nenávidím celé slovensko tak jak je,cize tam zapadá aj bratislava ....ale žijem tu kvoli tomu,že z toho všetkeho napiču je tuto najmenej napiču .....ked sa nad tym človek zamysli,načo stracat čas a energiu v robote v inom meste za 400e,ked tuto za tu istu dostanete 600
neviem ešte som tam nebola ... no vzhľadom k prostrediu stačilo mi prechádzať len cez Ba a tam to vyzeralo ako smetisko... ale vravia, že v starom meste je pekne tak sa tam chystám v najbližšej dobe... ale každopádne ak sa do toho zahŕňaju aj ľudia tak poniektorí sú super ale prevažujú individuá odtiaľ na tých som mala viac šťastie - a taktiež sa mi nepáči to odsudzovanie východniarov to by som k tomu mala ešte čo povedať a pritom samým sa im nepáči ak idú niekde do Írska alebo kde a ich tam odsudzujú a robia im zle asi tak Nerob ľudom to, čo nechceš aby robili oni tebe ...neviem ak tam pôjdem tak napíšem... takto ťažko posúdiť keď som tam nejak dlhšie ešte nežila...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
je síce pravda že nie je najkrajšie a je veľmi veľa čo vylepšovať ale niektoré časti BA sú veľmi pekné ... a hlavne žije to tam + na slovenské pomery je to fajn
Správne správne správne!!!!
ja ju ľúbim.
a vrcholne neznasam tie afektovane pubertacky v elektrickach, v brne fakt tie decka take nie su, a desi ma predstava ze moja dcera by tam mala chodit do skoly a byt jednou z nich