Počas búrkovej sezóny sedím pri radare a len striehnem, kde sa čo začne formovať. Potom môže začať lov. Len škoda, že tornáda sa u nás nevyskytujú vo väčšom počte. Ono vlastne som ešte ani žiadne naživo nevidel a to ani v USA. Dosť som z toho sklamaný.
Na druhej strane ma teší, že každá ďalšia búrková sezóna je o čosi silnejšia, intenzívnejšia a narastá nám frekvencia, no znižuje sa možnosť predvídavosti a predpovedania....
mam rada... ked je tma a zrazu taky blesk pretne oblohu a cela sa na par sekund rozziari a potom zhasne a potom take bum... bude to tym, ze som sa vraj narodila cez burku?
no vonku pocas burky sa tak prijemne bojim proste take haluzne to je a doma milujem pozorovat blesky..minuly rok pred vysveckom koncorocnym mi nesel comp a tak a bola burka a som aj dve hodiny na to cumel
ako kedy proste nenanvidim ked nejde elektrika pocas nich alebo o bije dade lbizko do okolia ze ked zaboje blesk dade tak sa trasie cely dom ale mam chut vtedy sa rozbehnut dade von na luku a nech to slahne do mna
to najkrajšie na svete... dokážem v noci presedieť na parapete aj celé hodiny a sledovať blesky a ten lejak... Náááádhera... A rovnako krásna je aj cez deň - tá zatiahnutá obloha - no proste niečo úžasné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
vzdy kmi to odjebe neake elektro alebo nam raz skoro zhorel dom .... atd.
Na druhej strane ma teší, že každá ďalšia búrková sezóna je o čosi silnejšia, intenzívnejšia a narastá nám frekvencia, no znižuje sa možnosť predvídavosti a predpovedania....