Kazdy ma rad nakupovanie, ale zalezi od mnozstva faktorov.
Nakupovat z povinnosti zivitela rodiny, alebo nakupovat s rodicmi na povinnych rodinnych nakupoch nebavi tak ako ked nakupuje clovek sam len z vlastneho rozmaru alebo s niekym kto ma podobny zamer.
Je to aj o vystrajani a ziskavani prehladu sortimentu v obchodoch. Paci, nepaci a podobne. Dolezitym faktorom su aj peniaze, co si mozem dovolit, co si mozu dovolit rodicia a p. Bez financii to jednoducho nejde.
Ked sa mi chce nakupovat tak je cas druhorady. Ked sa mi nechce nakupovat, tak mi ide viac o cas nez o predmet kupy Speedy Gonzales
tak do 60 minut maximálne ale také že chodím po 3 obchodných centrách 4x sa vrátim a nakoniec aj tak nič nekúpim to umieram. Prvá vec čo sa mi páči si ju vezmem a idem domov nerozmýšľam či náhodou o 4 obchody ďalej nenájdem niečo lepšie a potom sa tým budem trápiť.
keď mám pri sebe väčší finančný obnos tak nakupovanie je radosť ale ináč nie a najradšej nakupujem CD-čka v hyperke alebo v tescu...teda to väčšinou popočúvam pesničky a aj tak nič nekúpim
myslim ze je velmi malo bab, ktore by mohli uprimne povedat ze ho neznasaju vyzivam sa v nakupovani oblecenia, bytovych doplnkov, takych tych darcekovych blbosti, stravim hodinu v drogerke typicka zena
mám rada papierníctva a kníhkupectvá, aj keď si tam nič nekúpim. nerada sa prehrabávam v tonách oblečenia, z ktorého nemajú moje číslo a pri vstupe do obuvi mi naskakujú vyrážky lebo viem, že zas odídem naprázdno. nenakupujem s fanatizmom bižutériu ani doplnky, nábytok a už vôbec nie darčeky, potraviny keď musím, tak musím... ale zas občas prejdem drogériou
takže mám rada nakupovanie iba ak mám dobrý deň (vtedy asi na 90%, po hodine na 60% a po príchode domov väčšinou na 0,1% ).....ak nemám dobrý deň, radšej nikam nejdem.
mám rada nakupovanie, keď mám pri sebe slušný obnos peňazí a žiadnu vidinu toho, čo by som chcela kúpiť. ak viem, čo chcem kúpiť vtedy to neznášam, pretože väčšinou nikde nemajú to, čo chcem (napr pri oblečení). .. a neznášam skúšanie vecí, strach a hrôza.
a najradšej nakupujem knihy a voňavky. a ešte som úchylná na farebné pančuchy, kt. aj tak nenosím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Na nákupoch potravín plačem od zúfalstva, vezmem prvé, čo vidím a utekám kade-ľahšie.
Hned mam nieco nove na seba a aj kozmetiku.
a neznášam nakupovanie topánok. fujto.
Nakupovat z povinnosti zivitela rodiny, alebo nakupovat s rodicmi na povinnych rodinnych nakupoch nebavi tak ako ked nakupuje clovek sam len z vlastneho rozmaru alebo s niekym kto ma podobny zamer.
Je to aj o vystrajani a ziskavani prehladu sortimentu v obchodoch. Paci, nepaci a podobne. Dolezitym faktorom su aj peniaze, co si mozem dovolit, co si mozu dovolit rodicia a p. Bez financii to jednoducho nejde.
Ked sa mi chce nakupovat tak je cas druhorady. Ked sa mi nechce nakupovat, tak mi ide viac o cas nez o predmet kupy Speedy Gonzales
takže mám rada nakupovanie iba ak mám dobrý deň (vtedy asi na 90%, po hodine na 60% a po príchode domov väčšinou na 0,1% ).....ak nemám dobrý deň, radšej nikam nejdem.
lebo castejsie je, ze bud nie su peniaze, alebo neni tovar
a najradšej nakupujem knihy a voňavky. a ešte som úchylná na farebné pančuchy, kt. aj tak nenosím