Mam ale nedokazem ho vypit pol flasky sa minutu ako moja spolubyvajuca proste ked skusim chlontat take velke glgy jak ona tak mi to vobec nechuti, tak sa ma podla mna pit voda alebo pivo ale nie vino
Jeden známy by povedal:,, Láska je víno, víno je láska. " Ja mám rada najmä ružové.. Červené mi až tak nechuti. A pijem ho pomaly, lebo niektorí to pijú ako kofolu v lete
tými rokmi som nejako prešiel cez viac chutí, značiek a typov vín a najviac mi vyhovujú červené suché, mám radšej trpkastú chuť a biele už ani veľmi nemusím aj keď občas si dám aj také. ale tie presladené vína alebo aj polosladké mi už prestali chutiť úplne.
@basso Mňaam, donesieš mi ochutnať na brutal?
A ľúbim víno, všetky farby, ale najviac biele Ešte teraz mám 4 fľaše v chladničke mehehehe
Ale pivo mám radšej
@tralalibang ked mas rada suche vina tak to ti bude chutit,lebo ribezlaky su zvycajne sladke dunihlavy a toto je lahodne malinove vino na sposob sucheho...ked mi to pripomenies tak nemal by byt problem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
medzi mnou a vínom sú hlbšie city
A biele moc nemusim
Ale lubim aj biele ci cervene. Doesnt matter
a nemám rád víno, ja ho milujem
proste
vino je laska
A ľúbim víno, všetky farby, ale najviac biele Ešte teraz mám 4 fľaše v chladničke mehehehe
Ale pivo mám radšej
Oo, a som dievča
Tak uz sa znesieme a niekedy mi dokonca chuti.
Vínko si dám, to zadarmo. Pokojne mi daj červené, len nie biele suché preboha.