nemam rada takych, ktori nevedia snowboardovat - nejazdia po hranach a iba pred sebou tlacia sneh.. uz sa mi parkrat stalo, ze som do takeho zaveja vletela v plnej ryhlosti a skoro ma prizabilo. a brata tiez uz skoro raz brala zachranka, co tiez vletel do toho nahrnuteho snehu a letel 20 metrov dole kopcom. neznasam to
@Feex8 ten nahrnuty snech nieje len z toho odborna sa to nazýva "bubny"
Ale tie sa vytvaraju aj ked hodis po hranách pekne
najlepsie je preto ist lyzovať doobedu ked je upravena zjazdovka po obede to je pas...
Akorat jedina nevyhoda ked to takto tlacia predsebou je vtedy ked je nejaky strmi kopec a oni to takto vysuchaju vtedy hej ... nekedy až doladu to vysuchaju
No nikdy sa mne oosbne nestalo žeby som sa zapichol do takeho bubnu vzdy ma nejako nadhodilo a usla mi hrana .......
No minule som si boardoval na martinkách bol som tma 1x bola horsia viditelnost "len tak si davam hoci čo" a zrazu jeeeb taky prevys vyjebany .... čo som poicu nehodil , este som bol fjan rozbehnuty tak aj par salt bolo 20minut som sa kriesil fakt brutalne KO
ale to na snowboardovani milujem take tie fajnovucké pády
Lol to co je ved som nic nepisal. Ale nie nemam ich rad. Kludne si sadnu do stredu zjazdovky a aby sa im clovek vyhybal. A o par hodin vytvoria na zjazdovke take bubny ze si ide clovek zlomit nohu.
@Lilluska228 oni to robia na svahoch, kt nezvladaju... tak naco tam lezu, nech sa idu ucit na mensi kopec... lebo potom to zvycajne vyzera tak, ze v tych najstrmsich castiach je cisty lad, popripade lad s bubnami
mne osobne nevadia, jasne, ze ten kopec by mohli "nicit" menej, ale macetu na nich nevytiahnem... jedini snowboardisti co mi vadia su ti, kt uprosted svahu sedia... za toto by som zabijal... vlastne mozno aj to bude ked si ich raz nevsimnem
aj ja by som sa rada naučila, ale bord by bol väčší jak ja, asi by som si naň len sadla. Ale zatiaľ milujem len lyže Hoci už tretí rok sa na lyže len pozerám ....... a posledný rok len do výkladov, ale ja si just kúpim! No, buď lyže alebo foťák.
ty kks ja tak nadavam ked okolo mna idu... proste minule sa mi jeden vyjebal tym svojim stylom rovno do cesty... lyza rozjebana ja rozjebana a pozriem hore on si sedi uprostred svahu...no gtf
nic proti lyziarom,ale ako zacinajuca snowboardistka/ aspon dufam/ si myslim,ze lyzari robia ovela vacsi bordel na svahu,ako snowboardisti...nahrnu kopu snehu na jednu kopu a chudak snowboardista/zacinajuci,ako ja/ nevie co ma spravit,alebo sa tam zabori so snb.. cize...nie snowboardisti rozbiju svah,ale lyziari..
@Feex8 ja napríklad zbožňujem jazdu po bubnoch je to neskutočná zábava....to že sú zjazdovky preťažené a nedostatočne spravované je iná vec. Tie bubny robia snowboardisti rovnako ako lyžiari. Zbytočne sa hádať
@Fleshleecat Mňa už 4x zrazil lyžiar a ešte ani raz som sa nezrazil zo snowboardistom. Ale tým nechcem nadávať na lyžiarov je to vec náhody a skúsenosti konkrétnych jazdcov. Hoc už som aj ja napáral do lyžiara (vlastne som len zavadil o lyžu) hlavne taký ty polozačiatočníci sú nebezpečný(rovnako ako snowboardisti) ktorý robia také nečakané a prudké zvraty.
@Pseudos Snowboardisti sedia a lyžiari stoja to máš to samé.
nj...ale svah ničia aj lyžiari...keď som sa snowboardovať len učila, hrana sa mi zasekla v koľaji po lyžiarovi, a nepodarilo sa mi ju odtiaľ dostať, taže som si zlomila ruku
neznášam tých čo si sadnú v strede kopca a vyvaľujú si tam gule ale zas ani tých lyžiarov ktorí nevedia lyžovať vytrepú sa na naj kopec a potom dole oblúčikmi a smrť v očiach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Ale tie sa vytvaraju aj ked hodis po hranách pekne
najlepsie je preto ist lyzovať doobedu ked je upravena zjazdovka po obede to je pas...
Akorat jedina nevyhoda ked to takto tlacia predsebou je vtedy ked je nejaky strmi kopec a oni to takto vysuchaju vtedy hej ... nekedy až doladu to vysuchaju
No nikdy sa mne oosbne nestalo žeby som sa zapichol do takeho bubnu vzdy ma nejako nadhodilo a usla mi hrana .......
No minule som si boardoval na martinkách bol som tma 1x bola horsia viditelnost "len tak si davam hoci čo" a zrazu jeeeb taky prevys vyjebany .... čo som poicu nehodil , este som bol fjan rozbehnuty tak aj par salt bolo 20minut som sa kriesil fakt brutalne KO
ale to na snowboardovani milujem take tie fajnovucké pády
mne osobne nevadia, jasne, ze ten kopec by mohli "nicit" menej, ale macetu na nich nevytiahnem... jedini snowboardisti co mi vadia su ti, kt uprosted svahu sedia... za toto by som zabijal... vlastne mozno aj to bude ked si ich raz nevsimnem
@Fleshleecat Mňa už 4x zrazil lyžiar a ešte ani raz som sa nezrazil zo snowboardistom. Ale tým nechcem nadávať na lyžiarov je to vec náhody a skúsenosti konkrétnych jazdcov. Hoc už som aj ja napáral do lyžiara (vlastne som len zavadil o lyžu) hlavne taký ty polozačiatočníci sú nebezpečný(rovnako ako snowboardisti) ktorý robia také nečakané a prudké zvraty.
@Pseudos Snowboardisti sedia a lyžiari stoja to máš to samé.