Vždy som ich mala rada, ale akosi mi to príde ako smutné obdobie. Mám rada december. Je to môj obľúbený mesiac v roku. Len keď je po Silvestri, nemám sa z čoho tešiť. Už mi zima lezie na nervy...
ako dieťa som mala rada, ale v poslednej dobe mám pocit, že to ľudia až príliš preháňajú s tým ich obľubovaním a dosť sa mi to hnusí teším sa na to obdobie hlavne pre to, že je slnovrat a konečne sa začínajú predlžovať dni :S
@patrixo@14 nie, starší som tak či tak, preto asi Vianoce nemám rád A mne nič nechýba, teda auto viem že mi nikto nekúpi a nič nepotrebujem, jedine ponožky, ale to si kúpim aj ja sám iba..
@patrixo@16 tak áno, ani moc narodeniny. Veľkú noc už skôr a meniny mám tiež na jar, tak to už mám skorej rád. Ja hlavne nemám rád zimu, najmä hmly, celý deň pochmúrno a tmavo a zima. Teploty medzi 20 až 25 mi vyhovujú, ale tieto najmä ranné sú jak za trest..
@patrixo@18 No to áno, to už skôr, však mne teda nie je príjemné, keď je už o štvrtej tma, hlavne to skoré stmievanie mi na celej zime tak vadí. Ja potrebujem dlhý deň na tie všetky moje aktivity.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A potom tu sú také tie debaty, že u koho stráviť štedrý deň a kedy koho navštíviť a všetky tie rodinné oslavy sú len o jedení etc.
zima, tma a este to aj vsetkym jebe.