Je to zlaté keď si nejaký chalan čo ledva má 12 a začne do pi*i posielať učiteľky.. Aspoň im povie pravdu.. Ale to nezáleží na nadávkach ale na človeku.. Keď je "frajer" čo už
niekedy mi to strašne vadilo a napomínala som za to, ale tak uvedomila som si, že nemôžem ľudí okolo mňa obmedzovať len preto, že mi to píli uši... moji najbližší nehrešia, priateľa som odnaučila a to mi ako tak stačí ale celkovo sa stotožňujem s holkou nadomnou:
"Ale kedˇ niekto (jedno či chalan alebo baba) používa vulgarizmy ako náhradu slov v bežnej konverzácií, tak je to odpudzujúce."
No, keby bol nahnevaný, tak to pochopím. Aj ja si v tedy zanadávam, aby som vypustila paru. Ale nepáči sa mi, keď pri normálnej kludnej, milej konverzácii miesto každého desiateho slova použije nadávku. Raz za čas... dobre, to je pri mne ešte dobré ale keď často tak to mám chuť najradšej zdupkať alebo sa čo najnenápadnejšie a najrýchlejšie vypariť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
iba keď to robí zriedkavo, ale nie stále
(Lebo nadáva len sporadicky, vždy sa na mňa tak milo pozrie a vyzerá, že sa hanbí )
Ale kedˇ niekto (jedno či chalan alebo baba) používa vulgarizmy ako náhradu slov v bežnej konverzácií, tak je to odpudzujúce.
"Ale kedˇ niekto (jedno či chalan alebo baba) používa vulgarizmy ako náhradu slov v bežnej konverzácií, tak je to odpudzujúce."