ináč už som sa ti dnes asi 5 krát chystal odpísať na TSku ale vždy ma to po chvíli prešlo lebo treba odpovedať na X vecí ja sa k tomu dnes ešte dostanem hádam
@pubertslatinocelny skauti ma pobavili ale až také vážne to nieje.. sám som rozmýšľal nad niečím podobným lebn v trochu inom smere... som len kus lenivý dnes tak sa mi moc nechce písať
@bafanabafana samozrejme je to dosť k veci, a navyše mám z teba aj dosť strach keďže zajtra vude zapnutá funkcia "ho´d do hlavy nožík pomocou TSky" Keď už chceš byť vtipný tak nepoužívaj 5324 rokov staré frázym lebo už sa to akosi míňa efektu
@ejmidv toto nieje odcudzovanie , on sa tak ..lamacky ...prezentuje tym ako komentuje fora ,a podobne, mala pravdepodobnost ze sa bude normalne spravat mimo netoveho sveta. takze mam na to pravo si o nom urobit urcity nazor ale..whtever..je to jeho vec ze v ociach niektorych ludi vyzera ako lamak
@ejmidv tak bránil by som ťa, ale asi len za predpokladu že by to malo hlavu a pätu pretože hádať sa s človekom čo o tebe vie akurát nick je podľa mňa úplne bez zmyslu
za prvé nemôžem mať rada nick a za ďalšie ani len tho človeka nepoznám... maximálne viem, že tu komentuje ankety a to je asi tak všetko... nemám k nemu pozitívny alebo negatívny vzťah... takže neutrál...
odmietam hlasovať do debilnej ankety, a už vobec sa mi nechce čítať komenty, v každom prípade sa držím skutočnosti, že napriek všetkému je schizoofrenik spoľahlivý kokotko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
208 komentov
woohoooo a už máte pripravené aj tanky a armádu či mienite stále iba zakladať ankety?
Pretože anketami sa asi moc ďaleko nedostanete
Sa sa ho len snažím držať v presvedčení že to nie on, ale my všetci naokolo sme jebnutí
Kto sprotivi sa jeho voli
Kto spochybni jeho pravdu
Kto neprejavi uctu schizofrenikovi
Toho caka trest vo vecnej agonii.
si zabil
budú lietať facky, dávajte bacha, hluzar má pravdu
počkať...
to nie on...!
to ty!!!
zakop sa.
ináč už som sa ti dnes asi 5 krát chystal odpísať na TSku ale vždy ma to po chvíli prešlo lebo treba odpovedať na X vecí ja sa k tomu dnes ešte dostanem hádam
» www.birdz.sk/forum/aku-d-ryt...
a včera som jej tiež diktoval v nejakej hlúpej ankete
Ako to povedať? Rebel? Provokatér?
Kde je?
"retardovani" mäkšie i nebolo k dispozícii asi.. a v tej trojke aké silné slovo.. byť on, dávam si pozor
Je to uplne v pohode chalan..len ty ho vidíš iba z vonkajšieho obalu
a k @121 načo to rozoberáš?
máš piči, veď vieš aký som neskutočne namyslený a vyvyšujem sa nad ostatných
To si si už mohla všimnúť
@schizoofrenik bejčííí a na kazdého by som tak reagovala
@sprejerka01
Aj ty?
AAle kvôli tebe sa červenať nebudem ok?
Dúfam že nevadí
@admin
nooo budem cez noc premýšlat
Takže týmto ty tráviš noci hej?
Premýšľaš nado mnou?
no hej, inak, v noci som čakala sms tak som teda trošku myslela ale si mal asi tvrdy spanok
ty si originál na tú sms čakal?
No ja som fakt zaspal tak prepáč :/
Ja ti to niekedy vynahradím
@ejmidv no to ja práveže nie... ak sa v noci zobudím som nervózny ako pes
a toto by som ti pustil najradej na 1000w sustavicke nakej, do hlavy.. nech ti to prejebe mozog osemstopadesat razy !
Ked chces o niekom povedat ,ze je retardovany ,tak sa nauc ako sa to pise
Zabitý track
@schizoofrenik paradka drambajz hh
etušil som že ma pozná až toľko ľudí