hlasujem za svoju vlastnú možnosť...počul som o tom a mám aj záujem si to pozrieť (čítať sa mi nechce ani zďaleka) ale kedy sa k tomu dostanem a či sa k tomu niekedy dostanem to už fakt neviem
Ako kedy, ako kedy. Moc nie, moc nie. Filmy určite nie. Z kníh boli CELKOM FAJN/teda 25% zo 100%/fajn len Twilight a New Moon. Potom to šlo so Stephenie dolu vodou, a poriadne. Stoker je ale predsa lepší.
Kniha môže byť v origináli fajn, ale netúžim to čítať. Knihy, ktoré majú viac dielov ma nikdy nebavili.
A film- videla som len jednotku. A strášne som sa smiala, aj keď niekedy to bolo skôr na zaplakanie, hlavne tie dialógy typu: Eh...no. Okey. A to ako jeden z dvojice odišiel uprostred rozhovoru niekam za roh. A Bella sa snažila mať dramatický výraz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Dík
Upir maju byt temny, tajomny zly a nie dajaky romantici
mohli by si zahrat Castlevaniu tie deticky tam su dost BAD ASS upiri
Kniha môže byť v origináli fajn, ale netúžim to čítať. Knihy, ktoré majú viac dielov ma nikdy nebavili.
A film- videla som len jednotku. A strášne som sa smiala, aj keď niekedy to bolo skôr na zaplakanie, hlavne tie dialógy typu: Eh...no. Okey. A to ako jeden z dvojice odišiel uprostred rozhovoru niekam za roh. A Bella sa snažila mať dramatický výraz.