tazko povedat.. napriklad video prijebanych rusov, co tupym nozom rezali niekomu krk nebolo dvakrat prijemne a bolo mi z toho fakt zle.. na druhej strane nemam si problem pozriet pitvu, alebo nejaky japonsky fekal pr0n
ako kedy. podľa toho či v telke alebo reálne. som typ ktorý vám v reály podrží vlasy v pohode ale v telke sa nemôžem dívať moje pozeranie kliniky grace vyzeralo zo začiatku napríklad veľmi zaujímavo keď som pozerala s dlaňou na očiach. teď už né ale stále sú také momenty že mi obráti žalúdok. prosto len tak keď to na mň§a vybehne nečakane
želám každému kto tvrdí že sa mu to dokonca páči vidieť video ako traja mladý ubúchali bezdomovca do tváre k smrti, tak že chrčal ako práčka a lebku mal zdevastovanú tak že sa mu pohybovali kúsky kostí po tvári ako svetadiely po zemskej magme a pritom žil do posledného okamihu ku ktorému som sa nedostal.
Aha, tak takto. Áno, žalúdok mám silný. Keď vidím (naživo alebo aj vo filme/seriáli) nejaké tie mŕtve telá, chrobáky a pod. tak mi to absolútne nevadí, nie je mi z toho ani zle, ani nič. Nič také fyzické. Skôr ma len tak strasie a poviem si: "Bože, to je ale nechutné... ."
@majuri neviem ci bol dobry napad to postnut sem hned ako obrazok..mozno ako link ano... akoze mne takyto pohlad trebars nic nerobi (ze som sa ja nedala na medicinu!), ale mam pocit ze väcsine bude neprijemny..
neviem zalezi naozaj co to je..niekotre veci z ktorych je inym ludom zle vyzdrzim pohode myslim pohlady a zas niektore nevydrzim ale vseobecne najviac mi vadi grcanie...uz len ked vidim ze niekoho napina zdrham od neho co najdalej..
kedysi mi poslal kamoš jedno video s znetvoreným dieťaťom.. bol to ten najhorší pohľad /strašne hnusný pocit, až ma hnusne zmrazilo/ ale inak červíci grcky a podobne mi veľa neurobia..
@black_soul ja skor oblubujem zvraceny.cz obrazky so mnou akosi nic nerobia..
ale podla mna je chyba v druhych lebo napriklad ked som hodil tento link na moje forum » www.mojevideo.sk/video/1570/kadi... tak som bol za najvacsieho nechutaka a zvrhlika a pri tom je to mile vtipne videjko
Raz som bola pri zabíjačke u mojej babeny. Keď som videla tú rozrezanú sviňu, tie v nútornosti ako z nej vyberali atd s plačom som vybehla a pol hodinu som zvracala, tak mi bolo zle.
A nebola som schopná z toho nič zjesť...vôbec nič.
ako kedy. niekomu vadí branie krvi, ja sa na to rada pozerám- ale nemôžem sa pozerať napríklad na box, alebo keĎ rozomletú mrtvolu prirovnali k čili kon karne, tak to už nebudem jesť. ale inak toho dosť znesem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
2-nie
ale celkovo mi zdvíhajú žalúdok skôr iné veci
» navratdoreality.cz/index.php?p=vie...
a tou druhou otázkou som to pokašlala sakra..
napr.
pozri ked sa bude vela ludi stazovat, moj prispevok vymazu, taze je to jedno nie?
ale podla mna je chyba v druhych lebo napriklad ked som hodil tento link na moje forum » www.mojevideo.sk/video/1570/kadi... tak som bol za najvacsieho nechutaka a zvrhlika a pri tom je to mile vtipne videjko
myslim ze zenske genitalie, ale kedze byvale tak aj muzske a tam co trci je zaludok
A nebola som schopná z toho nič zjesť...vôbec nič.
@black_soul to s tou lebkou neni také hrozné. nie nechutné..ale ani chutné no
filip