Chcel som na chrbát , ale mám ho dosť vyhádzaný furt čo ma dosť sere , že ešte po 40+ Tak zvažujem farebného pony jednorožca ako spinká na obláčiku s dúhou a hviezdičkami nad ohanbie
Nepatrim ani do jednej moznosti. Roky chcem, ale kazdy rok sa mi paci nieco ine. Napr co by som si dala pred 3rokmi by mi dnes uz prislo divne/nepekne. Preto nemam nic a predpokladam,ze ak si nieco dam tak to bude nejaky obrazok od mojho buduceho krpca alebo nieco co ma hlbsi zmysel pre mna samotnu. Takze uvidime. Ale pacia sa mi kerky..velmi. Nie na kazdom, nechcem klamat. Ale na niektorych to vyzera velmi fajn a niektori mozu mat aj super kerky no proste im to neverim a je to cele take ..eehm
čiže ľudia buď tetovanie nemajú, alebo majú a stále chcú viac a viac a sú na tom závislí.... ľudia, ktorí si dajú to, čo pôvodne aj chceli a sú spokojní a ostávajú pri tom takmer vôbec neexistujú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov