raz som pozeral v telke rozhovor s nejakymi zachranarmi ze to ICE cislo im nijak nepomoze, ze najprv sa snazia zachranit danu osobu a az potom kontaktovat rodinu taze to ICE cislo vobec nevyuzivaju.. daco v tom zmysle. tak preto to nemam
akoze ked tam ma clovek normalne matku napisanu napriklad mamina tak vidia a zavolaju tam....ono len ked niekto ma vsetky cisla v zozname pod menami stevie, cockx, cukor a podobne tak z toho zachranari nezistia ktore je na otca napriklad tak sa tam zide to ICE
@nakolko sa nejebem do zahranicia a aj keby som sa do zahranicia jebal tak tam nemienim skapat a keby som tam aj skapal tak im aj to ICE kokot pomoze lebo by sa z mojho telefonu nikam nedovolali....mohli by sice na to ice cislo zavolat z ineho telefonu ale mam pocit ze ked skapes v zahranici sa to riesi trochu inac a nie tak ze nejaky mongolsky zachranar uteka pre telefon, jebe tam ice cislo a vola matke ze syn vam skapal co pravdepodobne aj tak nebude rozumiet
1./ ked je zaheslovany telefon a SIMka, tak im to nepomoze.
2./ informacia o ICE kontakte je hoax.
3./ policiu mame na co? snad si nemyslite ze zamestnanci zachrannej sluzby pocas obednajsej pauzy hackuju telefony s lyzickou v ruke aby mohli pribuznym oznamit, ze ich dedecek pred mesiacom umrel na srdcovy infarkt . . . zial zaheslovany telefon vedela odblokovat len jeho verna andulka a ta si zobrala dovolenku
ja osobne by som najskor v cudzom mobile hladala napriklad "mama" alebo "otec" ... ziadne ICE ... a vraj aj tak podla toho nehladaju kontakt v mobile ...
mam na otca, cize Ľad ocko... ale zase som videla takych inteligentov, co si dali napr. Mama ICE... no zmysel je jasny, zachranar da do vyhladavania ICE tak mu najde prd...
@malasimi no v pripade deti ano, ale co starsi ludia? Urcite nemaju v kontaktoch, že Manžel, Syn, Dcera, ale mena...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a aj keď ta nezachrania a umrieš, tak aj vteda potrebuju nejak upovedomiť niekoho... a to ICE znamena ze kontakt ktory skontaktuju prvy..
A áno vedela som o tom.
A to aj tak u mňa nikomu nepomože kedže aj telefónny zoznam mám na heslo a kým by to heslo zistili dovy dopo
Ináč dobre yadreté s tým Dunajom
Myslím, že tam skôr ide o to, že tomuto ľudia rozumejú v celom civilizovanom svete, nielen tam, kde poznajú slovo "mamina"
2./ informacia o ICE kontakte je hoax.
3./ policiu mame na co? snad si nemyslite ze zamestnanci zachrannej sluzby pocas obednajsej pauzy hackuju telefony s lyzickou v ruke aby mohli pribuznym oznamit, ze ich dedecek pred mesiacom umrel na srdcovy infarkt . . . zial zaheslovany telefon vedela odblokovat len jeho verna andulka a ta si zobrala dovolenku
predstav si ze prechadzas ja neviem cez rakusko a po nemecky sa to povie zase inak tak isto ja neviem v madarsku je to zase iny jazyk
dufam ze som ti to dostatocne vysvetlila
@malasimi no v pripade deti ano, ale co starsi ludia? Urcite nemaju v kontaktoch, že Manžel, Syn, Dcera, ale mena...
nie nemám ICE, nejak sa stále spolieham na to, že mne sa nič nestane..