Ja jednoznačne sluch počujem všetko (trebárs aj zvuk čo vydáva laserová myška, čo nikto iný nepočuje). Čuch úplne zle (ked napr. niekto vraví, ze mu niečo smrdí, tak ja to obvykle necítim vobec) a zrak ešte horšie
zrak vôbec. minule som si v diaľke zmýlila fúrik so psom a namiesto uja na vozíčku som videla dieťa v kočíku to mám za to že serem na nosenie okuliarov
Prečo tu nie sú všetky zmysly? Ja mám aj cit (nielen) v rukách!! Z týchto si moc vybrať neviem asi zrak ale už nevidím tak dobre ako kedysi to len v porovnaní s mojím slepím okolím som topka
Cuch mam tiez dost dobry, prva citim, ked nieco hori/smrdi, viem vycitit, ked je niekto na navsteve podla vonavky a tak
Ale cuch sa mi vie unavit, ked dlho citim nieco neprijemne
A asi aj chut mam dost citlivu, robim vela senzorickych analyz v labaku, a je sranda, ako sa da vycitit malicka zmena pH, pridavok par miligramov nejakeho aditiva a podobne
Napriklad teraz robim s milion roznymi solami vapnika a vedela by som uz naslepo povedat, ktory je uhlicitan, citrat, laktat, fosforecnan, jablcnan..
Moja useless schopnost je rozlisovat aniony
Ale mam kolegynu, ktora je este lepsia v tomto, tak si moc nenamyslam
Z tohoto asi ten čuch....
Sluch mám dobrý čo sa týka zvukov, ale hovoreného slova nie, to si často iba domýšľam.
A zrak.... No občas mám pocit, že oči mám iba na okrasu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
zato čuch mám ako policajný pes
Cuch mam tiez dost dobry, prva citim, ked nieco hori/smrdi, viem vycitit, ked je niekto na navsteve podla vonavky a tak
Ale cuch sa mi vie unavit, ked dlho citim nieco neprijemne
Zato nevidim ani pixu
Napriklad teraz robim s milion roznymi solami vapnika a vedela by som uz naslepo povedat, ktory je uhlicitan, citrat, laktat, fosforecnan, jablcnan..
Moja useless schopnost je rozlisovat aniony
Ale mam kolegynu, ktora je este lepsia v tomto, tak si moc nenamyslam
Sluch mám dobrý čo sa týka zvukov, ale hovoreného slova nie, to si často iba domýšľam.
A zrak.... No občas mám pocit, že oči mám iba na okrasu
zostarol som asi o 40 rokov prave teraz