No ja mám len 3 spolužiakov a 21spolužiačiek a všetci vieme aké sú baby Ja nerobím nič im, oni nerobia nič mne máme pekné vzťahy ked potrebujú pomoc pomôžem a ja od nich pomoc nepýtam
ak mám byť úprimný. po tých rokoch si v triede po mene pamatám dvoch-troch. nad ostatnými musím veľmi tuho rozmýšlať, aby som priradil ich dementný xsicht k nejakému ešte dementnejšiemu menu.
Tak nájde sa v triede jedna kurv...... dve čo sa hrajú na čarodejnice, a ešte jedna... ale tak neriešim.... Ale hádam sa len s tou k... tá mi robí nervy
nevravim ze so vsetkymi perfektne vychadzam... niektory mi riadne lezu na nervy ... ale s kazdym mam minimalne neutralny vztah ... myslim ze nemam v triede nepriatelov
no neda sa povedat ze nepriatelov,..len proste take dve piče neznasam,tak ale nehadam sa s nimi proste sa s nimi nerozpravam iba ak pozdravit ale ziadne extra kamosky sme neni..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a prave ti dvaja su mi najsympytickejsi
a inak v pohode..neutralne vztahy..ale v poslednom case u nas zacina dedina prezentovat jebnuto*t..takze mozno si robim dalsich nepriatelov