Zmysel pre humor máme všetci, čo ľúbime vypiť (či už alko alebo nealko) alebo sa radi kúpeme lebo humor neznamená len sranda/vtip, ale aj čosi tekuté napr. humorálna imunita = protilátková imunita, humorálna teória = teória 4 temperamentov podľa telesných tekutín
inak @9
pár ľudí z ktorých humoru grcám a mám pocit, že ich vtipy zo mňa vysávajú všetok život, radosť a inteligenciu naraz, zahlasovalo "áno", že to opäť zo mňa vysalo všetky tieto veci
(ale pousmiala som sa spôsobom "práve mi spravili lobotomiu, uau")
@18 boze ano, toto z asi polovice ludi, co zahlasovali za ano mam pravidelne taky cringe, az sa bojim, ze sa mi sekne platnicka. Plus je pre mna absolutne nepochopitelne, ako ludia v mojom veku mozu mat tak priserny boomer humor. A zaroven si mysliet, ze su objektivne vtipni. Au
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
pár ľudí z ktorých humoru grcám a mám pocit, že ich vtipy zo mňa vysávajú všetok život, radosť a inteligenciu naraz, zahlasovalo "áno", že to opäť zo mňa vysalo všetky tieto veci
(ale pousmiala som sa spôsobom "práve mi spravili lobotomiu, uau")