Chcela by som sa spýtať či poplatok za štúdium je na stránke oficiálny.Pretože tie sumy sa mi zdajú privysoké 5 000eur za akad. rok v cudzom jazyku,pričom v češtine je to len 30 000Kč za 12mesiacov.Nepomer.Môžem študovať v čes. jazyku aj keď tam nebývam?
1. poplatok sa platí jedine za predĺžené štúdium či v prípade ďalšieho štúdia
2. Slováci na českých univerzitách majú štatút domácich študentov = študujú v češtine.
@bangbangboom Ano, môže moja otázka je normálna. Či sa ti skutočne zdá lepšie téma "Strieka na vás, váš priateľ na konci sexu?" Takže na normálnu otázku čakám normálna odpovede
@marleymt ee, ten poplatok je vymerany, max ti ho mozu za nieco znizit. Subezne priebehajuce studia sa rataju norm. Ako 1semester vzdy, ale pokial mas nejake neuspesne ukoncene, tak sa zaratava navyse.
@frostyglance ide o to, ze su to veci, ktore by si si mala vediet zistit a pochoput sama, inak proste nechapem, co vobec na vs chces hladat
@grietusha jj ak mám nejaké neúspešne ukončené tak viem že sa platí veľa, ale čosi som počula o tom, že ak mám ďalšie štúdium (jedno ukončím a chcem začať ďalšie) tak sú tie poplatky nižšie...akože, je to veľmi nepodstatná vec, ale premýšľala som tak občas, že by som si spravila ešte jednu školu keď túto skončím, aby som mala dlhšie zľavu na ISIC
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
2. Slováci na českých univerzitách majú štatút domácich študentov = študujú v češtine.
@frostyglance ide o to, ze su to veci, ktore by si si mala vediet zistit a pochoput sama, inak proste nechapem, co vobec na vs chces hladat