akurat dneska, ked som sla zoskoly domov, som nad tym rozmyslala
a napadol mi spongebob, len jak ho spravit....?
mam zatim len jede napad, ze z krabice takej uzkej, aby mi nebola siroka...olepit ju zltym krepacom a dake chobotiny pod to nalepit ete aby to malo ten efekt sponzie, ze vyvyseniny a priehlbiny...a potom, ete na 1/3 tej krabice spravit Spongove gate
len nvm, jak sa v tom dakto bude citit, a ci sa v tom vlastne bude dat chodit...ale tak predstavit si to viem celkom realne
ale ak ti daco napadne, tak daj vediet aj ty mne...pomoze
ja som raz bola hrozno. fialove pancuchy, saty a na satach som mala prizpndlikovane filove balony a hore dva zelene ako listy..len si to daj tak aby si sa v tom mohla aj hybat
alebo chod za japonsku studentku, chlapci budu nadseni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
neviem...na nete je toho kopec, cez oblecenie po navody na makeup
a napadol mi spongebob, len jak ho spravit....?
mam zatim len jede napad, ze z krabice takej uzkej, aby mi nebola siroka...olepit ju zltym krepacom a dake chobotiny pod to nalepit ete aby to malo ten efekt sponzie, ze vyvyseniny a priehlbiny...a potom, ete na 1/3 tej krabice spravit Spongove gate
len nvm, jak sa v tom dakto bude citit, a ci sa v tom vlastne bude dat chodit...ale tak predstavit si to viem celkom realne
ale ak ti daco napadne, tak daj vediet aj ty mne...pomoze
ano chystam sa tam len am nenapadááá niiiič a na nete su take debilinky...ja chcem niečo origoš
skoda, ze si z piestan, zavolala by som ta na kosicku akciu
alebo chod za japonsku studentku, chlapci budu nadseni
alebo niečo takéto:
pozri si aj viac videi od neho, chlapec je šikovný