Jeden môj kamoš študuje na fmk ucm a predtym ho už vyhodili najmenej z dvoch škôl a ani na tejto sa nič neučí... akurát, že tu zázrakom prechádza a zrejme aj získa diplom. Ja som mal tiež kedysi dávno osobnú skúsenosť s ucmkou a poviem to asi tak, že je to jedna z najhorších škôl na Slovensku.
Ale tak chápem, že kto nemá na serióznu uni tak sa bude hrabať práve tam
ked už chceš psychológiu,tak aspoň na trnavskej a nie ucmke.a masmedialka?radšej nie.áno môžeš mať kabinety a budeš v rámci nich v rádiu,alebo v školskej tv,ale nie je to to,čo si myslíš.a masmediálci sú tí najhlučnejší ľudia akých poznám a veľmi málo z nich mi je sympatických som rada,že tam už niesom
@moccacino áno vymetení uhučanci,takto sme ich označovali.ak bol niekde hluk,nenormálne výbuchy smiehu a hlasitné rozprávanie,tak sme vedeli,že aha,to sú masmediálci
@Obrvonjottr my sme mali prednasku na skole o tej univerzite a prisla mi ako fajn, ale ako citam a ako pocuvam nechapem preco vsetci na to nadavaju. Preco!
@jackiechanka lebo si ju nezila,vsetko ti povedia,že je tip top,ze je to vlastne najlepsia univerzita a ponuka ti nenormalne moznosti,ale nie je to tak
@jackiechanka ak ťa masmédiá bavia určite choď to toho! Tí čo ti tu píšu všetky tie hejty na to, tak sú to buď nespokojní študenti, ktorí sa žiaľ v danej oblasti nanašli alebo nedokázali uchytiť a zaradiť medzi tých, ktorí chcú na sebe makať a robiť to, čo ich baví.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
(sorry, nedalo mi)
Ale tak chápem, že kto nemá na serióznu uni tak sa bude hrabať práve tam