ahojte.som na 8rocnom gymnaziu a hoci mam este cas rada by som mala aky taky prehlad o tom kam sa poberiem rozmyslam nad cestovnym ruchom alebo masmedialnou komunikaciu... malla by som zopar otazok po 1.-->co by bolo lepsie ist studovat?? po 2.-->
daj si prihlášku aj na masmediálku aj na cestovný ruch, a potom uvidíš Viem, že na cestovnom ruchu v BA sa robia prijímačky z ekonomiky a z matiky. Gympláci zvyknú mať trochu problém s ekonomikou, v tej zaostávajú za obchodniarmi, ale zas majú výhodu v matematike. Na niektorú masmediálku tiež potrebuješ matiku, ale robia sa tam aj predpokladové skúšky, myslím si, že na maturitných predmetoch až tak veľmi nezáleží. Ja osobne som nemala prihlášku ani na jednom z týchto odborov, ale čo sa týka masmediálnej, tak najlepšia je údajne v Trnave, ale viac ti neporadím... Treba si dať viac prihlášok, čím viac si ich podáš, tým máš väčšiu šancu
s tymy prihlaskami to tak aj spravym sak ako hovoris cim viac prihlasok tym vyssia sanca ja osobne matiku moc nemusim a 3X mi ani nejde cize (vysvedcko vzdy jedina 3ka :/ ) radsej primacky bez matiky ...a tie predpokladove sa coho tykaju??
ak neznasas matiku a nejde ti, tak na cestovny ruch nechod. nakolko ide o ekonomicky odbor, matiky budes mat pozehnane. aj ked to dost zalezi od skoly takze podla mna masmedialka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov