Co hovoríte na tento odbor, študujete to z vás niekto ? Ja by som mala záujem len neviem v ktorom meste je to na najlepšej úrovni ? Teraz maturujem tak by som tam chcela dať prihlášku. Neviete či sú talentovky veľmi ťažké ?
Akože aj mna to strašne ťahá do Košíc lebo to je krásne mesto a ľudia su tak priateľský. Ale neviem že aký je tento odbor na šafárikovej v porovnaní z nitrou a trnavou.
ja študujem v trnave a má najvyššie preferencie zo všetkých masmediálnych škôl na slovensku. profáci fajn a aj škola je sranda. učenie je celkom ok. takže jednoznačne trnava.
taktiež Trnava..masmediálka je v podstate celkom fajn..teda, vždy sa tam u nás niečo deje, plno akcií, projektov, proste mega...len sa douč pravopis a vitaj u nás!
Ahojte, ja by som sa len chcela opýtať na príjmačky do TT. Sú moc ťažké? Vyžadujú sa aj publikované články v novinách alebo časopisoch? Pomohli by všetky možné informácie o škole. Ďakujem vopred
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a inak poj do Nitry
@slecinka911 choď do Košíc, v Nitre nechceme ľudí, čo nevedia gramatiku!
p.s. veľa ľudí tam prestupuje z iných
a príjmačky vychádzajú na rovnaký termín v KE sú sa mi zdá,že 12.6. a v Trnave sú 12.6.-13.6.
Preto som sa rozhodla pre Trnavu.