Ahojte.Potrebujem niekoho,kto by mi pomohol ohladom Vysokej skoly.Mam zaujem studovat na Masmedialnej komunikacii UCM.Je niekto kto studoval alebo studuje bud Marketing,alebo Masmedia a vedel by mi pomoct ako sa tam dostat a ci to je naozaj taka lahka sko
setra koncila minuly rok externe bakalarske masmedialne studia na UCM... a zevraj nic moc... ale je to len externe, ako to chodi na dennom, som sa jej nepytala, a pochybujem ze by to vedela....ale spat: externe vraj nebolo velmi tazke, ze pokial ta to bavi tak to ide lahko (ale to asi vsetko ), ale ze profesori brali za zapocty prachy, inak sa vyhrazali ze zapocet nedostanu a tak podobne...
No, ja som v 2.ročníku na UCM, Fakulta masmediálnej komunikácie. Sme možno na konci rebríčka, ale ľudia sú tu super. Ak sa sem raz dostaneš a nájdeš super partiu, tak tvoje štúdium tu bude o to ľahšie. Mne povedali, keď som sa hlásila na túto školu, že ak sa tam raz dostaneš, tak potom prejdeš v pohode. A zatiaľ to tak naozaj je. Len tie prijímačky boli ťažšie o to, že sa hlásilo asi 3 000 ľudí. Ja som sa sem dostala bez nejakých podstrčených peňazí, či známostí, som úplne "obyčajná". Dostala som sa na odvolanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Ja osobne by som tam nešla, hoci aj tam to môže byť ťažké, záleží od jedinca...
Niekto to zvláda ľavou zadnou aj popri práci.. a iný zas nie..
A hlásila by som sa tam ešte raz.