95% hier vydanych spolocnostou EA Games je vdaka pobocke EA Czech lokalizovanych do CZ za pomoci tituliek.
Takze ked si warezak a pravdepodobne nedockavy tak mas Anglicku verziu ktora vysla 8 dni pred oficialnym predajom cesky lokalizovanej hry.
Bohuzial uz si si asi nevsimol ze 3 dni po tom skupina Prophet vydala release CZ verzie. T.j najdi si na torrente Mass Effect 2 Prophet a mas to origo v CZ . Alebo si niekde zozen korenovy CZ jazyk a nakopci do EN hry (ma cca 1G .
Co sa tyka rychlosti ak sa ti nepaci 20Kb/s zbehni do obchodu a mas to hned alebo casom zacnes vyuzivat inaksie zdroje nez su torrenty a na tych to ide jedna radost .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Nie a viem ááá .... Poteší hlavne keď som dostal 3 v škole
Takže : Neviete kde sa dá zohnať čeština / slovenčina do hry mass effect 2 ?
Ďakujem.
------->
» www.google.sk/... #hl=sk&source=hp&q=mass+effect+2+cestina&btnG=H%C4%BEada%C5%A5+v+Google&meta=&aq=2&oq=mass+e&fp=737d5b883f35d396
------->
» www.czechgamer.com/download/3492/M...
------->
Takze ked si warezak a pravdepodobne nedockavy tak mas Anglicku verziu ktora vysla 8 dni pred oficialnym predajom cesky lokalizovanej hry.
Bohuzial uz si si asi nevsimol ze 3 dni po tom skupina Prophet vydala release CZ verzie. T.j najdi si na torrente Mass Effect 2 Prophet a mas to origo v CZ . Alebo si niekde zozen korenovy CZ jazyk a nakopci do EN hry (ma cca 1G .
Co sa tyka rychlosti ak sa ti nepaci 20Kb/s zbehni do obchodu a mas to hned alebo casom zacnes vyuzivat inaksie zdroje nez su torrenty a na tych to ide jedna radost .