Mám veľmi mastnú tvár, hlavne čelo a NOS. Musím si každých 15 minút umývať tvár mydlom. Viete mi niečo odporučiť aby na celý deň som mal čistú a nemastnú pleť ?
@25marek25 tolko mam jebakov az ich spocitat nevim, len su neni na mojom ksichte @maugly ty sa nesmej a radsej mi dones aloe vera, lebo uz nevim co s tymi jebakmi spravim v 11 rokoch je ten zivot tazky
Neskúšaj si tvár umývať liehom!!! To tak strašne vysuší kožu, že budeš samá vyrážka. A ani neumývaj každých 15 minút tvár, začne sa ti mastiť častejšie a viac. Zožeň si čistiacu vodičku z mŕtveho mora a tým si umývaj tvár každý deň ráno a večer.
neumyvaj si ju kazdych 15 minut viac to dojebes skor by si ju mal hydratovat pretoze tym ze ju umyvas ju vysusujes .. a preto sa ti bude esteviac mastit... skus si ju hydratovat nejakym kremom po umyti .. a ked tak potom si daj nejaky krem na zmatnenie .. a hlavne teraz cez leeto ju vystavuj slnku aby ti ju preliecilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
skus totok, kamoska mi sice vravela ze sa ma pokozka ptm este aj hydratovat, ale ja som vpoho aj bez toho.
@maugly ty sa nesmej a radsej mi dones aloe vera, lebo uz nevim co s tymi jebakmi spravim v 11 rokoch je ten zivot tazky