ja by som sa chcela spýtať že čo vám pomáha na mastné vlasy pretože jeden deň si hlavu umyjem a na druhý ju mám takú mastnú až sa zľaknem keď sa pozriem do zrkadla tak ak by ste mali nejaký super šampón alebo niečo na také vlasy čo vám pomáha tak píšte.
ja mam ten isty problem a riesim ho svojsky - vlasy si umyvam kazdy den a tak to budem robit dokial nezahyniem. ked mas raz rychlo mastiace sa vlasy (a uz nie si teenager), tak nepredpokladam, ze sa toho 100% uspesne zbavis nejakym zazracnym samponom. mozes to zmiernit, ale tvoje vlasy nikdy nebudu vyzerat tak, ako vyzeraju vlasy niekoho, komu ich staci umyvat si raz za 3 dni.
no mne pomohol šampón z lekárne Panthenol taký bielo červený (linky sem ani nejdem dávať...) a potom z DMky šampón od Alverde , ktorý je síce na lupiny ale pomohol mi s mastnými vlasmi. Majú aj priamo na mastné vlasy ale ten som ešte neskúšala, pretože ho minule nemali.
A ak máš suché vlasy, tak príčina môže byť aj v tomto. Na to neskutočne pomáha kokosový olej
neumývaj si ich každý deň..preto sa ti mastnia, lebo ich každý deň umývaš. Skús robiť tak, že ak vieš že na druhý deň nepôjdeš nikde medzi ľudí, tak si ich neumývaj...vlasy si potom zvyknú na dlhšie intervaly a budú sa mastniť menej...mne to takto pomohlo
problém môže byť aj v tom ak si vlasy oplachuješ príliš horúcou vodou...tým dráždiš korienky a vylučujú potom viac mazu, a taktiež ak si hlavu pokožky drhneš nechtami-->tiež ten istý efekt....
Milion tipov a musis ich vsetky vyskusat aby si zistila ci ti niektory vobec pomoze.
Mna uz to prestalo bavit, takze prvy den rano ked si vlasy umyjem tak je to ok, druhy den uz je to trochu vidiet ale nic hrozne - prestrieka si ich suchym samponom a vybavene, no a na treti rano umyvam.
A umyvam tak, ze prve umytie so zihlavovym, oplachnem a ptm pouzijen moju cokoladovu baleu a kondicioner, ale ten nie na korienky az na dlzku vlasov.
Inak sa odporuca vselico, zihlavovy caj, octova voda, ale mne aj tak houby pomaha...takze bud hladaj kym nenajdes alebo sa prisposob ako ja
ja mám rovnaký problém, no nechcem si vlasy umývať každý deň, tak to robím tak že na durhý deň vlasy do tzv. govna (drdolu), a teraz napríklad, keď so mbola doma celý týždeň tak som si ich zaplietla a celý týždeň neumyla bol to des ináč, ale uvidím či to dačo pomôže. Žihľavový šampón som skúšala a nepomohol.
Ja by som odporučila vlasový šampón od značky Alpa Je to bylinný šampón(Kopriva a Žihľava) je naozaj dobrý..vlasy ostanú po ňom jemné a nemám ani mastné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A ak máš suché vlasy, tak príčina môže byť aj v tomto. Na to neskutočne pomáha kokosový olej
skús letnejšiu vodu
Mna uz to prestalo bavit, takze prvy den rano ked si vlasy umyjem tak je to ok, druhy den uz je to trochu vidiet ale nic hrozne - prestrieka si ich suchym samponom a vybavene, no a na treti rano umyvam.
A umyvam tak, ze prve umytie so zihlavovym, oplachnem a ptm pouzijen moju cokoladovu baleu a kondicioner, ale ten nie na korienky az na dlzku vlasov.
Inak sa odporuca vselico, zihlavovy caj, octova voda, ale mne aj tak houby pomaha...takze bud hladaj kym nenajdes alebo sa prisposob ako ja