mam taky problem ze sa mi moc mastnia vlasy a neviem co s tym, uz som vyskusala velmi vela samponou od tyh zihlavovych,brezovych az po tie najdrahsie a nic mi nepomaha. hlavu si zmyvam kazdy druhy den ale vzdy tej druhy den sa hambim ist na ulicu. vlasy
mala som dosť podobný problém, síce to trošku už prešlo, ale aj tak ešte..
no mne pomohlo ak si ich 3x umyjem a hlavne od korienkov a potom ich ešte dosť dlho zmývam a potom presuším trošku a umývam hrebene skoro pred každým česaním a keď prídem domov, tak si ich hore vypnem a snažím sa ich nedotýkať
umývam si hlavu každý deň, mám sestru kaderníčku šampónujem si ich dva krát a zmývam a mám tiež podobný prípad ale bude to aj tým že nosím čapice a zdravé vlasy sa omastia rýchlejšie ako zničené. V tvojom prípade asi bude dobré si ich cielene zničiť ako napísala @3
ono pokiaľ ich máš mastné, tak im to denné umývanie ani neuškodí podľa mňa mne pomáhali kedysi keď sa mi vlasy viac mastili šampóny s nejakými citrónovými/citrusovými zložkami, tak by možno bolo dobré niečo na nete pozrieť s tým, keďže citrón býva dobrý aj na mastnú pleť a tak ...niečo domáce a neumývaj si vlasy v horúcej vode
a určite si ich cielene nenič ako to tu bolo písané, lebo samotným "ničením" nedocieliš to , aby úplne prestali byť mastné (iba ak by si si ich zničila ale úplne fest, že by ti už ani pomaly nerástli) ...a zdravé (aj keď mastné) vlasy vyzerajú vždy oveľa lepšie, ako zničené, pri korienkoch mastné chumáče
Každý druhý deň? To by som skákal od radosti. Ja si musím vlasy umývať ráno pred školou a keď zo školy prídem a chcem ísť večer von, umývať si ich musím zas. Dva krát denne.
@veronabeckova hmm, neviem, ale mozes si kupit tie striekacie suche sampony (sauma/syos) ako taku prvu pomoc, a na druhy den si to len zlahka prestriekas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
inak presne zihlavovy som ti chcela poradit =/ este so ich mozes cielene znocit (zehlenie, peroxid), ale to nie je moc dobra rada
musim po sebe zacat citat
no mne pomohlo ak si ich 3x umyjem a hlavne od korienkov a potom ich ešte dosť dlho zmývam a potom presuším trošku a umývam hrebene skoro pred každým česaním a keď prídem domov, tak si ich hore vypnem a snažím sa ich nedotýkať