Takze rada by som si od vas vypocula vas nazor na tuto temu. Ako aj na internete aj v beznom zivote som sa dopocula vela somarin na tuto temu ako napriklad:
@ Suseda sex nema s laskou absolutne NIC... a hento co si vypisala su stokrat omielane bludy cirkvi niekedy zo stredoveku ktore pouzivate ako argumenty proti krestanom, ale samozrejme ludia vtedy poznali komplet celu anatomiu cloveku vcetne fyziologie a vsetkeho okolo tak jasne ze oni vsetko vedeli len oblbovali ludi lebo nemali nic ine na praci vsak? uz mi fakt lezu na nervy takto ubohe pindy...
@Suseda sex nema s laskou absolutne NIC... a hento co si vypisala su stokrat omielane bludy cirkvi niekedy zo stredoveku ktore pouzivate ako argumenty proti krestanom, ale samozrejme ludia vtedy poznali komplet celu anatomiu cloveku vcetne fyziologie a vsetkeho okolo tak jasne ze oni vsetko vedeli len oblbovali ludi lebo nemali nic ine na praci vsak? uz mi fakt lezu na nervy takto ubohe pindy...
@frez je to tak ja som sem hodila taku temu len zo srandy, ze aky maju k tomu ludia nazor....a fakt nedokazem pochopit, ako tomu mohol v minulosti niekto uverit a ja nie som ziadny krestan, takze mna by neoblbli..... podla mna je to nieco uplne prirodzene....
aha a ja prečo som to ja taký krátkozraký ale ne ludia co blaznite ved si to opice bonobo robia vazne teraz mam dost vela knih precitanych aby som vam povedal ze to je to iste ako keby ste si pumpovali futbalovu loptu cize ak je honenie sa (viem ze je to si ale takto je to aspoň prdel) zdraviu a taktiez zivotu zavadne tak je aj pumpovanie futbalovky zdraviu a taktiez zivotu zavadne
hm možem sa akurat zasmiat na tychto nazoroch a poverach!ale tak kolko ludi tolko chuti!niekto moze to, niekto zas nieco ine!no ja som urcite za a poviem len ze je to ham!kazdy z nas ma v sebe tento pud uspokojovania!podla mna je to ako si uz spomenula prirodzena a prijemna vec!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Dnes uz asi kazdy clovek vie, ze to nie je pravda.
Ale ak niekto chce, nech nemasturbuje. "Pomoze" to hlavne muzom,ktori potom pri prvom sexe sa spravia skor nez vyzlecu.
spravna odpoved citaj zozadu
(vekric)
AKY JE TVOJ PROBLEM?