to tu nemôžem takto verejne povedať okrem iného mám velkú chuť na bývalého, je to už skoro rok čo sme sa naposledy videli, tak si predstavte čo to pre mňa asi je :/
mam chut na prazdniny, cerstve langose pri dubniku, pocit,ze nikam nemusim ist a mozem v klude ostat lezat v trava aspon pol dna.. dalej mam chut na to, na co som sa tesila na prazdniny, ked som bola mensia a hlavne na strasne vela lasky, pocit bezpecia a .. zvysok je nepublikovatelny...
mám chuť vedieť, či budem prijatá aspoň na jednu zo škôl, na ktoré sa hlásim ..a potom chuť na prázdniny, cestovanie, voľno, ááách..alebo aspoň to prvé nech už sa mi splní, potom už sa aj tak nič v škole nebude diať
ja nielen ze chcem ale aj potrebujem letne prazdniny lebo myslim ze sa coskoro uz psychicky zrutim a strasne by som chcela zmrzlinu s prichutou biela cokolada...ale este ju nepredavaju no a chcem ist na kupalisko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Potom mam chut na Absolutku.
Dalej mam chut ist do kina s jednym fajn clovekom a cakat, ako sa to vyvine.
A este mam chut na jahody. A na cokoladu.
A este mam chut sediet v trave pri jazere a pozorovat zapad slnka.
potrebujem novú strunu, pretože mi predchádzajúca praskla, a bez jednej struny sa to už nedá hrať
Často na to myslím teraz, a zajtra si idem kúpiť celú sadu stún
ale nemam chut sa ucit a ist do skoly
mám chuť na obrovskú jahodovú čokoládu
mám chuť na minimálne 20 kopčekov zmrzliny...
a mám nezvyčajnú chuť na arašidy
A jahodová zmrzlina
@Lvanka netreba povedat viem si domysliet xD strasne daco
mam chut na nejako poriadne sexi chalana
na chipsy
jahodovy dzus
na smiech a blbosti co robime s kamaratkami pretoze uz som davno s nimi nebola lebo som bola chora
na leto a more a plaz
na nakupovanie
atd