To záleží od teba. Niekomu vyhovuje to a niekomu zasa ono... Všetko má svoje výhody aj nevýhody. Ja som šťastný slobodný. nikto mi do ničoho nekecá nikto sa ma nepokúša "vlastniť". Pravdaže aby som z toho nezblbol vždy flirtujem s niekým. Jednoducho si nedám povedať. Teraz som bol na zápise na VŠ a už skoro každú moju spolužiačku poznám. Jednoducho som cítil potrebu zoznamovať sa. Neberiem to ako vždy ako balenie, jednoducho sa zoznamujem preto lebo nikdy neviem kto to je a môže to byť veľmi zaujímavý človek. Asi preto moje časté zoznamovanie sa som si vyslúžil prívlastok sukničkár(neznášam to!). Vždy sa snažím to ľuďom vysvetliť, ale málo kto ma chápe. Ja nezbieram trofeje, ja len takým spôsobom hľadám to dievča s ktorým si budem vedieť predstaviť možno aj celý život(nadáva sa tomu..."tá pravá") A keď nájdem to dievča tak sa konečne ukľudním a zostanem pri nej. Ale musí to byť fakt tá pravá, pretože podľa mňa tráviť svoj čas s niekým o kom viem že to tá pravá nieje je zbytočné. Čas je vzácny, tak ho nebudem míňať na blbosti.
Poviem ti len jedno skoro kazdy chalan sa chce len zabavat a aj ked uz z niakou chodi tak len preto aby sa vytahoval pred chalanmi aku ma babu ale nie vsetci chalani su taky niektorim zalezi na vstahu vies chodila som s chalanom ktory sa len pobavil a potom pustil k vode!!!
Ja si zase myslím, že väčšina mladých ľudí má nejaké to obdobie, kedy je slobodný a užíva si...niekto kratšie, niekto dlhšie, niekomu to ostane navždy, niekto to ani nevyskúša, ale myslím si, že väčšina si tým prejde..a možno je to aj dobre, pretože takto spoznáš, čo ti vyhovuje..Tým nikoho nenavádzam, aby sa z neho stal sukničkár napríklad..no a potom si pripravený aj na dlhodobý vzťah
Podla mna nie je dobre vela striedat, najviac sa clovek nauci, ked ma nejaky vazny vztah (pre vsetkych okolo 15+- vazny znamena okolo 9-12mesiacov) a rozide sa. Potom ma dost triezvy pohlad na to co to obnasa, a mnohokrat sa uvedomi a vrati sa k tej "svojej". Zavisi od vztahu a od cloveka. Ale vyberat si medzi poznanym a nepoznanym vedie casto k volbe toho noveho, nepoznaneho, dobrodruzneho....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov