Zdravím, prosím vás vie mi niekto povedať ako je zo z prijatím na mat-fyz? ..áno viem, že na stránke to isto majú, ale nemám čas to tam hľadať.. chcem ísť študovať aplikovanú matiku, a zaujíma ma, či beru ohľad na známky na vyvedčení aj z iných predmetov
@mkamka dakujem dakujem ja viem že z nej maturujem, nemyslel som že uplne kašlať ale mna to strašne nebaví a stale do doťahovať na dvojky je o dušu tak hádam ked bude trojec moc mi to nepohorší
Ale nie, tak ja som teda Martin, familiárne volaný Martinko, prípadne na B. známy ako Šugy, u niektorých používateliek (však, @nathalicatko ) známy ako "moje zlaté" , "moje malé" "zlatko" "miláčik" a pod
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
» www.math.sk/mpm/...
a k tomu sa nedá už nič povedať... čo je na stránke, to musí platiť. ak tam nespomínajú známky, tak im na nich nezáleží.
môžem byť aj ja tvoja kamoška? tiež chcem ísť na matfyz, ale EFM alebo poistnú matiku
@kikushenka haha, jasné, ty budeš o rok mladšia
Kruté ale je to tak -- absolventov humanitných vied je tak veľa, že sa nemajú šancu uplatniť...:/
ved nech je. a hlavne nech to vydrzi do buduceho roku
Ale nie, tak ja som teda Martin, familiárne volaný Martinko, prípadne na B. známy ako Šugy, u niektorých používateliek (však, @nathalicatko ) známy ako "moje zlaté" , "moje malé" "zlatko" "miláčik" a pod
Maťo ja ťa asi prerazím! nebodaj ti aj salutovať mám?