Zdravím, práve som v maturitnom ročníku a rozmýšľam, že by som šla na túto školu, ale neviem sa rozhodnúť medzi aplikovanou informatikou a matematikou.
Baví ma aj to aj to, tak by som si rada prečítala názory ľudí, ktorí tam študujú.
ja som chodila na matiku, @tunidlo na AI, tak ak ti napadne cokolvek, mozes sa pytat nas dvoch.
matika je tazsia, ale ano, moze ju zvladnut aj obycajny smrtelnik (napriklad ja ). ale je to teoreticky zamerany odbor, takze je menej pouzitelny. studium matiky sa da zhrnut asi ako "veta, dokaz, veta, dokaz, lema, veta, dokaz, dosledok vety, dokaz dosledku, veta, dokaz, veta, dokaz je trivialny a teda ho prenechavame na citatela, veta, dokaz....."
vyucujuci su vcelku v pohode. obcas sa najde expert, ktory zorganizuje skusku tak, ze o deviatej rano sa zacne a o stvrtej poobede sa dozvies, ze ti chybaju tak dva body, ale take veci sa deju vsade a urcite by to mohlo byt aj horsie.
makas cez semester aj cez skuskove, ale mas vacsinou tak 4-5 skusok, co je vcelku zvladnutelne.
keby si napriklad chcela matematiku, fyziku a informatiku zhrnut na nieco uzitocne a nie len obmedzovat sa vylucne na suche papierove abstrakcie typu veta, dokaz, ... skus si pozriet odbor Kybernetika resp. niekde sa to este vola automatizacia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
kazdopadne je to super skola, rozhodne k nam pod
matika je tazsia, ale ano, moze ju zvladnut aj obycajny smrtelnik (napriklad ja ). ale je to teoreticky zamerany odbor, takze je menej pouzitelny. studium matiky sa da zhrnut asi ako "veta, dokaz, veta, dokaz, lema, veta, dokaz, dosledok vety, dokaz dosledku, veta, dokaz, veta, dokaz je trivialny a teda ho prenechavame na citatela, veta, dokaz....."
vyucujuci su vcelku v pohode. obcas sa najde expert, ktory zorganizuje skusku tak, ze o deviatej rano sa zacne a o stvrtej poobede sa dozvies, ze ti chybaju tak dva body, ale take veci sa deju vsade a urcite by to mohlo byt aj horsie.
makas cez semester aj cez skuskove, ale mas vacsinou tak 4-5 skusok, co je vcelku zvladnutelne.