mali by sa, ja suhlasim akurat zjavne mame odlisne predstavy o tom, co presne je blbost a co nie je resp. co sme ochotni v ramci srandy tolerovat, aj ked to nema hlbsi vyznam
ja viem, ze konkretne tento typ zartu je uz stary a asi uz mnohych nebavi, ale proste...ja si nemozem pomoct mne sa to zda stale smiesne - ked kuknem len tak zbezne na to okno s novymi anketami a vidim pod sebou dve, ktore na prvy pohlad vyzeraju uplne totozne, az potom si vsimnem rozdiel...
@pubertslatinocelny ja mám napríklad radšej trošku inteligentnejší humor (väčšinou, občas aj blbosti, to priznávam ) aj trošku prepracovanejšie paródie, sorry
@9 ta tema je fajn nahodou, ja sa rad bavim o prsiach a rad ubezpecujem zeny o tom, ze mozu byt stastne aj s malymi prsiami, pretoze aj tak su krasne. zeny to potrebuju vediet a to teraz pisem absulutne vazne bez akejkolvek srandy
@bluepanter to je v pohode uplne mne je jasne, ze mnohym ludom sa moje frky mozu zdat vyslovene trapne, nevadi mi to. ale tu ani nejde o parodiu, ja sa nevysmievam z predoslej ankety.
Veď ja som to nemyslel v zlom, ja som johnysheekovi tak mierne oponoval ...
Niekedy je toho dosť, ale ja mám tie diskusie aj tak rád, to je taký ventil, kde nie sú žiadne problémy a v podstate v tej diskusii ani žiadne pravidlá, keďže tá diskusia akoby bola stvorená na "sprosté" komenty ...
A to bola najväčšia sranda a najväčší kumšt nájsť slovnú hračku s čo namenej zmenenými písmenkami a zachovaným rýmom, keď už predtým bolo uvedených 10 obmien daného slova
@25 tak ta hej, to je najlepsia anketa na birdzi ever!
@johnysheek presne o tom to je, bol to, ako pise @tunidlo v @24 najvacsi kumst, pretvorit to co najmenej a co najlepsie. @23 - tych dob zase nebolo tak vela, vo vacsej miere sa to stalo len 2x, pokial viem. raz s tymi rodicmi - a to stalo za to, ved to bolo prvykrat a bolo to huste, vsetci sa bavili, pozri si to v historii ako sa ludia smiali - len malo vynimiek sa naslo, co sa na tom poburovali a nezabavili. cize nie je to taky hrozny fenomen a navyse (ako sme uz vtedy myslim v diskusii povedali niektori) - netreba sa bat, ze by to niekedy hrozive rozmery nabralo, pretoze to bude trapne rychlo. viem, ze pre niektorych to uz je teraz, ale coskoro by bolo pre vsetkych. a ja zase nie som az taky puk, ze by som siel nieco urobit vtedy, ked by som si za to vysluzil iba kritiku v komentoch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a viem co za diskusie si vtedy zakladal...
ale nemyslis si, ze blbosti by sa mali konecne na birdzi eliminovat a nie podporovat?
na co je toto dobre?
@admin
» www.grandpower.eu/index.php?optio...
mali by sa, ja suhlasim akurat zjavne mame odlisne predstavy o tom, co presne je blbost a co nie je resp. co sme ochotni v ramci srandy tolerovat, aj ked to nema hlbsi vyznam
Ale koľko tie blbosti prinášali svojho času srandy ...
Samozrejme nie úplne všetky ...
Každopádne raz za čas taká trefná blbosť poteší ...
ja viem, ze konkretne tento typ zartu je uz stary a asi uz mnohych nebavi, ale proste...ja si nemozem pomoct mne sa to zda stale smiesne - ked kuknem len tak zbezne na to okno s novymi anketami a vidim pod sebou dve, ktore na prvy pohlad vyzeraju uplne totozne, az potom si vsimnem rozdiel...
A ešte viac sa mi páči meno Karol Kuracina, ale keď on nikde nemá taký pekný osobný profil
Veď ja som to nemyslel v zlom, ja som johnysheekovi tak mierne oponoval ...
Niekedy je toho dosť, ale ja mám tie diskusie aj tak rád, to je taký ventil, kde nie sú žiadne problémy a v podstate v tej diskusii ani žiadne pravidlá, keďže tá diskusia akoby bola stvorená na "sprosté" komenty ...
v podstate som odpisoval johnysheekovi, teba som zahrnul do toho len kvoli tomu "svojho casu", co si tam napisal
Svojho času, keď si nebol preč ;-D
pamatam sa na doby, kedy vznikali diskusie ze ich bolo 10 za sebou rovnakych so zmenou v jednom slove a podobne.
a ked som si vsimol tuto spomenul som si na to, lebo i vtedy v tom mal prsty pubert a preto som to pisal skor ako uvedomenie si do buducnosti
(hoci popravde toto je od teba v kratkom case uz druha podobna anketa.. myslim)
proste jedna vec je sparodovat nieco.. druha vec je spamovat forum len preto, ze niekto zalozil nejaku temu, ktora je aka je..
A to bola najväčšia sranda a najväčší kumšt nájsť slovnú hračku s čo namenej zmenenými písmenkami a zachovaným rýmom, keď už predtým bolo uvedených 10 obmien daného slova
A táto má u mňa stále prvenstvo!
@johnysheek presne o tom to je, bol to, ako pise @tunidlo v @24 najvacsi kumst, pretvorit to co najmenej a co najlepsie. @23 - tych dob zase nebolo tak vela, vo vacsej miere sa to stalo len 2x, pokial viem. raz s tymi rodicmi - a to stalo za to, ved to bolo prvykrat a bolo to huste, vsetci sa bavili, pozri si to v historii ako sa ludia smiali - len malo vynimiek sa naslo, co sa na tom poburovali a nezabavili. cize nie je to taky hrozny fenomen a navyse (ako sme uz vtedy myslim v diskusii povedali niektori) - netreba sa bat, ze by to niekedy hrozive rozmery nabralo, pretoze to bude trapne rychlo. viem, ze pre niektorych to uz je teraz, ale coskoro by bolo pre vsetkych. a ja zase nie som az taky puk, ze by som siel nieco urobit vtedy, ked by som si za to vysluzil iba kritiku v komentoch.
Hej a už si tam jemne naznačoval, že to v tebe sa ten génius skrýva, ale masku si si dal dolu až neskôr
Všetka česť za tú anketu a aj za tú o mäsových výrobkoch, patria medzi najlepšie "v žánri" ;-D