normalne tak ako zeny s vacsimi prsiami alebo muzov. vnimam 5 zmyslami, najviac zrakom a sluchom, taktiez niekedy hmatom, cuchom sem tam a najzriedkavejsie chutou.
Neviem ake male myslis... mne pridu zeny s velkymi prsiami sice viac sexy ale keby som sa mal rozhodovat medzi dvoma zenami tak urcite nie podla velkosti prs tie nemaju vplyv na celkove sympatie
@semhamforas take myslim kore su primerane k zene male
Ta Kate Moss tam vyzera otrasne, nikdy sa mi nepacila..
Ale je to skoda ze to zena nemoze ovplinovat, MOZNO hormonálnymi tabletkami, nikedy by jej stacili male inokedy take akuratky, a napriklad na fotenie vacie cisla..
@cocca-colla ale mozno ked si najdes priatela ktory bude pre teba znamenat viac ako len chalan co ti kuka do vystrihu, tak ti to pride aj luto ked nebudes moct ocarit, napr. pri sex. hrach peknymi prsiami
na mna prislo obdobie kedy mi to zacalo vadit, aj ked som bola vzdy spokojna, no chcela by som vacsie aspon o trosicku
inak je na to taka super metoda, kde vam odsaju tuk napriklad z bruska alebo zo zadku a napichaju do prs, je to 100% tvoje a nie su s tym ziadne problemy jedine ta cena je problem
@veronikass ja mám priateľa a ten si tie moje nevie vynachváliť . Hej, zo začiatku som sa hanbila, ale zistila som, že vážne na tom nič nie je a vzrušujú ho.
Strašne vznikajú predsudky len k vôli médiám, kde všade propagujú veľké prsia. Pritom som raz videla také krásne akty (vyvesené v bare !!!! ) a dotyčná mala malé prsia.
niekedy by som aj túžila mať tak o číslo väčšie.. ale zase nie je to vec, čo by ma trápila.. dobré sú aj také aké sú.. ale chalanom to nikdy nevadilo.. boli spokojní, takže som aj ja
@veronikass je jedno ci ma male alebo velke prsia...dolezite je ci ma ma rada a ako si rozumieme...co sa vieme podporit a podrzat v nazoroch...takze ich urcite vnimam.
každú ženu vnímam rovnako, a je jedno aké prsia má.. a kto mu tie menšie majú viac výhod, v lete sa tak nepotie, pri športe sú výhodou a ak ich chceš mať väčšie tak to budeš mať keď budeš tehotná a kojiť, a určite menšie nemusia ovísať alebo ťa z nich nemusí bolieť chrbát.. ale zase tá, ktorá má väčšie zato nemože.. sú ženy, ktoré majú malé prsia ale sú plné sexepílu..
@vernikass ... sú v tom výhody .. napríkad páčia sa chlapcom a taak .. ale aj nevýhody.. behať ! to je dosť nepohodulné rovnako spanie na bruchu a nikedy na boku .. .. nemôžeš si obliecť búzku prečo? lebo nezapneš gombík!. ..
pre boha, fuj !! Velké prsia.. zavadzá to, a navyše chalani nemajú tak velké dlane myslím že chalanovi viacej padnú ked má dievča také prisia ktoré mu padnú tak akurát do dlane a može si pak s nimi robiť čo chce a hrať sa ako chce ale velké ?... PREBOHA (ešte raz) FUJ FUJ bleéé !
@emmka98765 no myslím si že rozhodne hej, ak mám teraz problém pred krámami spávať na bruchu tak si myslím že ak by som ich mala väčšie bolelo by ma to viacej...
ked zenu tak z prsiamy akurat do ruky to je najlepsie ... tie co sa v ruke stratia tie sa nic moc a tie co v ruke prekypuju tiez nic moc s tymy neni taka sranda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
to čo musí byť potom za bolesť pred krámami keď teraz ma moje malé bolia statočne a ak by som mala väčšie by som asi umrela
najlepšie sú také PDR
a inak náhodou mne sa viac páčia baby ktoré majú menšie prsia ako tie čo ich majú veľké (môj názor
Malé prsia nepodliehajú tak gravitácii ako tie veľké. Ak by si mala v budúcnosti dieťa, tak by ti tie veľké boli len na obtiaž.
Ja som hrdá na tie svoje. Noačo, že sú len 1, žijem, prežívam. Dokonca pri utekaní ma nič nebolí
Ta Kate Moss tam vyzera otrasne, nikdy sa mi nepacila..
Ale je to skoda ze to zena nemoze ovplinovat, MOZNO hormonálnymi tabletkami, nikedy by jej stacili male inokedy take akuratky, a napriklad na fotenie vacie cisla..
@cocca-colla ale mozno ked si najdes priatela ktory bude pre teba znamenat viac ako len chalan co ti kuka do vystrihu, tak ti to pride aj luto ked nebudes moct ocarit, napr. pri sex. hrach peknymi prsiami
inak je na to taka super metoda, kde vam odsaju tuk napriklad z bruska alebo zo zadku a napichaju do prs, je to 100% tvoje a nie su s tym ziadne problemy jedine ta cena je problem
Strašne vznikajú predsudky len k vôli médiám, kde všade propagujú veľké prsia. Pritom som raz videla také krásne akty (vyvesené v bare !!!! ) a dotyčná mala malé prsia.
--
Ze tes sa z toho co mas.
ja silno ľúbim malé kozičky také utešené
ja by som si z nich najradšej odrezala, ak by sa dalo :/
Takže všetko má svoje výhody i nevýhody
@luluz 100 bodov
to čo musí byť potom za bolesť pred krámami keď teraz ma moje malé bolia statočne a ak by som mala väčšie by som asi umrela
-toto si napísala
tak prečo si myslíš že keby si mala väčšie boolelo by ťa to viac?