Ahojte potrebovala by som vašu pomoc, ak máte vo svojom okolí, rodine alebo kamaráti majú 5 ročné dieťa (ideálne). Som študentka psychológie a robím prácu o heteronómnej a autonómnej morálke. Pre vaše detičky mám prichystané dva príbehy a chcela by som ve
Mamu za to, že nedáva pozor na deti (samoskáče do vody, mohlo sa utopiť) a plavčíka za to, že neupozornil matku, že do priestorov plavárne sa nenosia hračky.
@domcaprekopka ja mám síce 7 ročnú setru ale zaujalo ma to, tak som sa jej na to spýtala a tu sú odpovede, možno ti aj to pomôže inak je to zaujímavé akoo to deti vnímajú
@kissmeplease ďakujem za odpoved, prisla mi aj od jednej mamicky a ta bola zase takato: no moja 6 ročná odpovedala, že treba vyhrešiť toho druhého Peťka, lebo dievčatko sa mohlo nahnevať, keď ho Peťko oblieva a zároveň povedala, že by vyhrešila aj Adamka, lebo, že tie tri dievčatá boli určite oblečené a teraz majú všetko mokré .
@domcaprekopka moja 4 ročná sestra: "Peťko spravil zle, lebo on oblieval naschvál to dievčatko. A jemu musí maminka dať trest. Čo je to trest?" (potom som jej to vysvetľovala) a na poslednú otázku odpovedala jednoducho, "ten druhý má väčšiu vinu"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
2.do bazena na plavarni sa nemozu brat hracky
matku treba potrestat
Mamu za to, že nedáva pozor na deti (samoskáče do vody, mohlo sa utopiť) a plavčíka za to, že neupozornil matku, že do priestorov plavárne sa nenosia hračky.
1. Adamko
2. Adamka
3. Nie