delim ich na ludi ktori sa nachadzaju prave v mojej blizkosti. a ktori sa prave nenachadzaju v mojej blizkosti. alebo aspon takto sa chcem v buducnosti neutralne staviat ku kazdemu..
jasne, ze nerozdelujem, ved to je nechutne takto rozdelovat. Radsej budem tvrdit, ze ludi, s ktorymi som bol 2x na pive a aj to nahodou, poznam rovnako a mam rad rovnako ako tych, co poznam roky a s ktorymi si doverujem
Najlepšia priateľka; najlepší priateľ; veľmi dobrí priatelia; kamaráti; známi; tí, ktorí si myslia, že sú moji kamaráti a ja ich mám v piči; tí ktorí si nemyslia, že sú moji kamarái a mám ich v piči
Ale toto delenie je len hrubé, nedokážem dať dvoch rôznych ľudí do nejakej skupiny, ak jedného poznám 5 rokov a ďalšieho 5 mesiacov, aj keď možno mám oboch rovnako rada
najlepšiu priateľku som stratila ,takže už mám len kamarátov ... a tých delím na tých s ktorými som pomerne každý deň a na tých s ktorými teda každý deň nie som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale toto delenie je len hrubé, nedokážem dať dvoch rôznych ľudí do nejakej skupiny, ak jedného poznám 5 rokov a ďalšieho 5 mesiacov, aj keď možno mám oboch rovnako rada
Tý čo ma majú radi a tý čo pôjdu do pekla
Je iba ja a tí ostatní; no i tí sú svojím spôsobom súčasťou ja.
cize najlepsi su vacsinou mojimi susedmi co uz