kazdy silvester sa v trenkach hadzeme do snehu, bol to moj napad a kazdorocne to spravime, teda pokial sme v lokalite kde je sneh ( co sa nam minuly rok nepodarilo - snehu bolo minimum ) dufam, ze tento rok to bude lepsie
Odporucam vsak, aby ste mali domov alebo nieco kde je teplo dost na blizku, lebo nie je to velmi prijemne a moze sa dostavit sok ci podchladenie ak to prezeniete. Inak je to super, ale skusat to uz nepotrebujem. A este nieco chlapci, tesne potom si ho zmerajte a pochvalte sa frajerke
bez sauny? v žiadnom prípade... a aj potom jedina v plavkách alebo dačom podobnom... (jedine, že by som bola niekde na samote, kde do vzdialenosti asoň 10km nestretnem nikoho iného ako soba, líšku, či medveďa
tiez si myslim...jedine ze by som mal vonku na zahrade bazen plny horucej vody,na chvilu by som z neho vysiel a hodil by som sa do snehu a potom rychlo naspat do teplej vody
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Aj keby som mal chuť alebo nechuť, nenosím spodné prádlo, preferujem spodnú bielizeň.
@V3nty
No chlapča zas prišlo s niečim novým. Nerozmýšľal si nad takýmto účesom?