Ja osobne fotenie strašne milujem... Je to jedno s akým foťákom... Keď fotím, fotím s čímkoľvek čo je po ruke... Bez ohľadu na výslednú kvalitu fotky... Najradšej však fotím s digitálom pretože sa s ním jednoducho pracuje má veľa funkcii, ktoré by sa pri vyvolávaní fotografii dosahovali len ťažko... Najradšej teda pracujem s mojim digitálom...
Digitálnu zrkadlovku, dva kompakty a jednu analógovú zrkadlovku, ešte odmalička, na ktorú som minule fotila len tak pre zaujímavosť, skúsiť si, aké to bolo.
mno na digitál somsa nezmohol ale za účasť na šachovom turnaji som ako štvrtý umeistnený dostal foťaák taký klasický starý na film fotiaci ale bolo to príjemné
Digital, mam nejaky divnyy ultrazoom, ale setrim na zrkadlovku a potom este Zetor, zrkadlovka na film, teraz musim kupit novy film a este chemikalie, nech sa naucim vyvolavat
analog ma strasnu nevyhodu a sice ze z tych 36 fotiek je podarenych maximalne niekolko jednotiek kusov a za tu cenu (€3 film, €2 vyvolanie) to fakt nejde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
keď už mám konečne aj schopný mobil,tak fotím aj s nim...
keď miluješ fotenie , tak nieje čo riešiť 8)
analog ma strasnu nevyhodu a sice ze z tych 36 fotiek je podarenych maximalne niekolko jednotiek kusov a za tu cenu (€3 film, €2 vyvolanie) to fakt nejde.