Myslim, ze ano, tatko sa stal skrachovanym gitaristom pod michalskou, mama sa nechala zadusit vyfukovymi plynmi v garazi, sestra zacala podrezavat kozy a pit ich krv v pivnici a moj psychiater zacal chodit k psychiatrovi.
som si spomenula ako na mňa vyprávala kamoškyna mama že som alkoholička, feťáčka, kurva a čo ja viem čo
ale na mnohých ludí dobrýl....ale viac emnej neutrálny si myslím... nesnažíms a ludí zmeniť... môžem povedať svoj názor ak oň stoja, môžem poradiť ale nesnažím sa silou mocou zmeniť.
Považuje sa za dobrý vplyv aj to ak vám rodičia vašej kamarátky povedia, že s vami može byť vonku aj do rána lebo vedia, že keď je s vami neopije sa ani neskončí niekde v bare? :p Ak hej tak áno... niekedy viem mať na ľudí aj dobrý vplyv
To sa neda podla mna takto jednoznacne povedat, ze dobry alebo zly vplyv. Nepoznam nikdy vsetky dôsledky svojho pôsobenia na ostatnych. Mozem akurat povedat, ze by som si prial aby to bolo pozitivne.
povedali. vraj mám dobrý vplyv. ale ten človek je teraz na mňa tak strašne naviazaný, že si myslí, že každý jeho úspech a neúspech je moje zavinenie. a ja mu viem dať jediná motiváciu. a už je to otravné. každý na mňa jebe iba odo mňa čakajú, že im budem pomáhať, riešiť ich sračky a robiť ich lepšími ľuďmi. už ma to moc neláka, radšej budem ignorant, ako nešťastná.
@simka999 nie lebo rodicia nemusia byt dostatocne informovani ...ale inak co tak robite do rana vonku ak nesedite nikde v podniku? a to sa pytam fakt seriozne, ziadne narazky ani nic podobne tam nehladaj len ma zaujima ze co sa da robit celu noc vonku ked je vsetko okrem barov, podnikov zavrete a vsade pobehuju sami opiti
@strangelady neviem prečo ale príde mi to vtipné ako si dokázala spraviť z holky plnohodnotnú lesbu?
inač kamoška si ma pridala ako za vzor na facebooku, mám aj psychologické poradne pre ľudí... a vraj mám hlboké myšlienky (to povedal kamoš a pritom ma volá blázon) čiže tak (ach)
Ľudia ktorých si obľúbim majú tú smolu, že pri mojej veľmi iniciatívnej a dobrodružnej povahe začnem do akcie zapriahať aj ich Ťažko potom povedať, či dobrý...
@lenuli no jej rodičia sú práveže dosť informovaní a niektoré veci ma na nich zarážajú... keď ti rodič povie, že na zápaľ si alebo na vypi si tak neviem čo si mám o tom myslieť...
No my nie sme celú noc vonku lebo ja byť nemožem... to bolo len zo strany jej rodičov, že ak bude chcieť ísť a bude so mnou tak može (ale ja nemožem) a čo robíme? no tak ak si vezmeš že chodíme raz za dva týždne, na max dve hodinky tak veľa toho robit ani nestihneš... už nie sme také kamaratky preto je to take
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
som to najlepšie, čo môžete stretnúť
teraz som sa pokazila,už mi to aj vlastná matka hovorí
ale na mnohých ludí dobrýl....ale viac emnej neutrálny si myslím... nesnažíms a ludí zmeniť... môžem povedať svoj názor ak oň stoja, môžem poradiť ale nesnažím sa silou mocou zmeniť.
Ale bolo mi povedané, že je na mne niečo strašne pozitívne (i keď ja by som tvrdila pravý opak - že negatívne)
nee fakt ja neviem
inač kamoška si ma pridala ako za vzor na facebooku, mám aj psychologické poradne pre ľudí... a vraj mám hlboké myšlienky (to povedal kamoš a pritom ma volá blázon) čiže tak (ach)
a kazim ludi, zacinaju potom rozmyslat anarchisticky
A lepším... neviem .
No my nie sme celú noc vonku lebo ja byť nemožem... to bolo len zo strany jej rodičov, že ak bude chcieť ísť a bude so mnou tak može (ale ja nemožem) a čo robíme? no tak ak si vezmeš že chodíme raz za dva týždne, na max dve hodinky tak veľa toho robit ani nestihneš... už nie sme také kamaratky preto je to take