Mám ešte v kuchyni a v izbe umelý sneh na oknách. Lebo sa mi to nechcelo to umyť zatiaľ. A vonku je ešte sneh, tvárim sa teda, že je to ok
A v kuchyni mám stále ten biely obrus, ktorý sme prestreli na vianoce na ktorom je slivková organza so zlatými ornamentami....si spokojný?
Nie, stromček, ikebany, ani girlsndy už nikde v byte nemáme. Teda ozdoby áno. Odložené na balkóne do ďalších vianoc...
seriously, fak ťa to baví? Je koniec januára. Ak máš výčitky, že si si ešte neodzdobil byt, tak to urob a nezakladaj fóra, aby si sa cítil menej blbo, ak niekto odpovie, že ešte výzdobu má....výzdoma sa má dávať dole na troch kráľov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
» www.birdz.sk/diskusie/mala-t...
tak ja ti odpoviem...áno, mala, ale takéto skurvené fóra z tohoto nikdy neurobia stránku ktorá má úroveň....
» www.lekari.sk/index.php?str=l...
mame a davame si zalezat aby sme ju mali dovtedy kym budes vytvarat tieto fora
A v kuchyni mám stále ten biely obrus, ktorý sme prestreli na vianoce na ktorom je slivková organza so zlatými ornamentami....si spokojný?
Nie, stromček, ikebany, ani girlsndy už nikde v byte nemáme. Teda ozdoby áno. Odložené na balkóne do ďalších vianoc...
seriously, fak ťa to baví? Je koniec januára. Ak máš výčitky, že si si ešte neodzdobil byt, tak to urob a nezakladaj fóra, aby si sa cítil menej blbo, ak niekto odpovie, že ešte výzdobu má....výzdoma sa má dávať dole na troch kráľov.