to nemyslíš vážne... to sa súdil o krájač na chlieb a zmeták...? však to muselo byť sudcovi hneď jasné že to robí s trucu... zaujíma ma či ho nakoniec dostal...
@rollo111 natotálku vážne roky sa an tom smejem... mala som 6 keď sme sa odstahovali a mali starú rozdrúzganú metlu a tisíc rožný krájač asi keď som mala 12 tak nás dal na súd že nech mu to vrátime nie však obidve položky boli už dávno vyhodené
noi mali sme ale chlieb na ňom sme nekrájali, to bol taký univerzálny, dala sa nastaviť hrúbka, zvyčajne sme to popužívali na Vianoce na nakrájanie špeciálneho suchára
@rollo111 stačiť muselo že sme kôli týmto kktinám celé roky platili súdne trovy... je vozíčkar, čiže mohol sa súdiť kolko chcel, neplatil za to ani korunu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Škoda, vždy tak pekne rezal, ja si režem také safaláty s nožom
raz jak pre somalcov a inokedy jak pre banika
to nemyslíš vážne... to sa súdil o krájač na chlieb a zmeták...? však to muselo byť sudcovi hneď jasné že to robí s trucu... zaujíma ma či ho nakoniec dostal...
čo už rôzny ludia sa nájdu, aspoň zo súcitu ste mu mohli darovať nejaku tú metlu a nôž na pečivo...
aha, tak to už je o inom... vtedy to asi nebolo bohviečo... aspoň že sa teraz na tom zabávaš...