@dusankk tak mi odľahlo, že nie sme jediní nedá sa to nejako upraviť? veď je to na hlavu...ja zatiaľ nahrávam na dvd, ten koniec filmu by mi dosť chýbal
@alison teraz nedávno zas menili trochu menu tie svine s t-comu, pred pár dňami som si chcel rýchlo nastaviť nahrávanie a to sa tam trochu pomenilo predtým tam bolo normálne že možnosť aby nahrávanie skončilo o pár minút po programe 5-15-30-45 minút ale teraz som to tam nemohol nájsť tak som si to dal nahrávať podľa kanálu a času, koniec som si nastavil asi 30 min po skončení filmu podľa programu. Podľa mňa je najväčšia hlúposť že keď je takmer plný harddisk a nahráva sa tak sa zmaže pár starých filmov len tak bez nejakého upozornenia
@dusankk "Podľa mňa je najväčšia hlúposť že keď je takmer plný harddisk a nahráva sa tak sa zmaže pár starých filmov len tak bez nejakého upozornenia"
ono ta to tam upozorni.. ked pojdes pozriet ku nahravkam k tym poslednym filmom tak tam to pri nich pise ze budu coskoro vymazane (alebo nieco v tom zmysle)
takze ziaden problem
@eliszka ale kto má čas sa tak dlho hrať aby som vždy kontroloval koľko mám miesta, už aby bol december skončí mi zmluva s t-comom a hneď vyskúčam do mágia natrepať linux :p
@dusankk Dá sa tam nastaviť aby ti to ten film nevymazalo kým ho ty nevymažeš ručne...
A že by chýbalo to "zastaviť nahrávanie o xy minút neskôr" som si nevšimla...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ono ta to tam upozorni.. ked pojdes pozriet ku nahravkam k tym poslednym filmom tak tam to pri nich pise ze budu coskoro vymazane (alebo nieco v tom zmysle)
takze ziaden problem
A že by chýbalo to "zastaviť nahrávanie o xy minút neskôr" som si nevšimla...