oblecenia mam kopu, ale to co nosim, toho je malo, podobne ako grietusha, neriesim..neznasam nakupy, a ked sa v niecom citim super, tak to nosim kym to nezoderem, neriesim nejako ludi atd..
Ale nie... ako.. nechodím nahá, ale zdá sa mi že vždy chodím v tom istom =D A vždy keď si niečo kúpim, nejak si vyradím niečo, čo už nosiť nechcem, takže oblečenia nepribúda =D
oblečenia mám dosť, to však neznamená že každé ráno neagonizujem pred skrinou a neviem čo si mám obliecť. Aj tak niektoré veci nosím skoro stále, iné len občas alebo nikdy.
No, dvojo riflí, stvoro ponoziek, jedno tricko kratke a jedno dlhe, roztrhnutu mikinu, pat kusov nohaviciek - nestazujem sa, sortiment obsahuje vsetko nevyhnutne..
toho co mam rad a citim sa v tom dobre mam malo(oblecenie za moje peniaze) naopak zas toho v com sa necitim dobre a nikomu som sa o to neprosil mam plnu p*cu..takze neviem za ktoru moznost bolo najvhodnejsie zahlasovat..
Napríklad dneska som bola v Auparku. Keď som uvidela krásne tričko, v mojej hlave sa odohrávalo asi toto:
Peknééé.. Ale nepotrebuješ to. Andi! Daj to s5! Andi!! Otoč sa a zaves to s5! Andi užaj! Nechoď ku kase! Andi! Nekupuj to! Nepotrebuješ to! Počuješ???? Andiii!
Mno a kúpila som si to... A ešte jedno žlté tričko, a s hippisáckym autom, a jeden klobúk, a tirkisové klapky na uši, a sivé nohavice, neonovo zelené legíny, sivú minusukňu, minisukňu s leopardím vzorom, modručké baleríny, baleríny s hadím vzorom, tričko s mačičkou, čiernu vestu, sivú vestu....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
135 komentov
a nie preto, že sa mi to zdá málo a vykrikujem pred prepchatým šatníkom, že si nemám čo obliecť.
proste mám málo oblečenia, nesere ma to a je mi to jedno.
aspoň nemám náročné sťahovanie, na začiatku každého roka.
Ale nie... ako.. nechodím nahá, ale zdá sa mi že vždy chodím v tom istom =D A vždy keď si niečo kúpim, nejak si vyradím niečo, čo už nosiť nechcem, takže oblečenia nepribúda =D
niektore veci nosim aj tak trocha z trucu voci trendom
a dokonca mam jednu satku z avonu, rovnaku ako nasa profesorka
sila, co?
@murcatko ,keby tam nebola možnosť áno,tak by zase každý pičoval,že chce jednoducho áno,vieš
a celkom vela nie je vela,to je len celkom
ale kedze sa musim prisposobit "reprezentácií" a bla bla bla...tak nemám dosť..nikdy ich nebude dosť, lebo vždy sa nájde niečo, čo ešte potrebujem..
Peknééé.. Ale nepotrebuješ to. Andi! Daj to s5! Andi!! Otoč sa a zaves to s5! Andi užaj! Nechoď ku kase! Andi! Nekupuj to! Nepotrebuješ to! Počuješ???? Andiii!
Mno a kúpila som si to... A ešte jedno žlté tričko, a s hippisáckym autom, a jeden klobúk, a tirkisové klapky na uši, a sivé nohavice, neonovo zelené legíny, sivú minusukňu, minisukňu s leopardím vzorom, modručké baleríny, baleríny s hadím vzorom, tričko s mačičkou, čiernu vestu, sivú vestu....