Mam asi 100 morskych opic, ale seriozne, niektore sa uz vypasli na tri milimetre, ako vsak som ich zasiala pred skoro dvoma tyzdnami. Inak velmi nenarocne tvory, nakrmit ak im uz neplava ten zeleny humus na hladine a obcas ich premiesat nech maju kyslik, a preziju aj dva roky! Inak obcas sa mi hnusia, ked ich pozorujem zblizka a tie ini nozicky sa i vo vode vlnia, humus ale stale su krajsie ako obycajne krevety, tie by som nemohla chovat, by som sa bala
a 3 velké akvária plné rýb ... 1= obyčajné akváriové ( gubky , neónky , skaláre a pod. ) 2= Malé pestrofarebné sumčeky 8 kusov ... 3= 2 malé žraločíky ^^ ....a chcel by som malého " Hedgehoga " ^^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
a ešte papagája
» www.birdz.sk/webka/blacktear...
a macku:
» www.birdz.sk/webka/blacktear...
Take chcem
mali sme a chýba mi
Ale, mám, malýho tlustýho jack russla
A troch zomretých škrečkov.. Teda, nie že by som ich nejako skladovala..
normalne nemam nic ale chcela by som potkana alebo morca
@3
Jéé ty máš papagája?
@23
ňuňu
a 3 velké akvária plné rýb ... 1= obyčajné akváriové ( gubky , neónky , skaláre a pod. ) 2= Malé pestrofarebné sumčeky 8 kusov ... 3= 2 malé žraločíky ^^ ....a chcel by som malého " Hedgehoga " ^^
na Burze ho mali v Trnave ale drahý bol ://///
ano, vtaka... vola sa Rasto
jeden moj hafan ten ktory mi dnes skocil do vane!
Okrem toho mam este labradora,papagaja a kona mame