ja nášmu plne dôverujem,je to pán,čo všade montuje kamerové systémy a určite ma má veľmi rád,lebo ja do tých kamier pravidelne robím ksichty. A inak je to milý pán, ktorý naše mesto celkom zveľaďuje,takže sa od nás nikto nemá na čo sťažovať
pán bošnák mi stopol projekt, ktorý bol úplne rozbehnutý, ukecala som ľudí na meste, nech mi to pustia.. a akonáhle sa to dostalo k tomu, stopol to. som hrešila jak kón!
a vedela by som o tom hovoriť donekonečna. áno, máme peknú zeleň, pekné námestie, kresťanský festival zadarmo, pekné cikrevné budovy..
ale máme aj decká, ktoré sa v tom meste nudia a na tie serie. veď tie nemajú volebné právo, tak načo..
Na to ako malá dedinka sme, sa tu robí toho dosť, aj keď pomaly ale robí, veď čo by sme chceli s nášho rozpočtu.... a kým sa dostaneme k eurofondom kvôli nekonečnej byrokracií to dlho trvá, ja som spokojný
@16 vlastne áno, v mojej MČ dva- až trikrát ročne rozkopú TEN ISTÝ úsek cesty a položia naň nový asfalt (pričom nezabudnú vyvýšiť vozovku nad chodník, tak, že voda z povodní sa drží v záhradách), taktiež sa neustále premaľúva jeden jediný prechod, kt. je dokonale viditeľný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
pán bošnák mi stopol projekt, ktorý bol úplne rozbehnutý, ukecala som ľudí na meste, nech mi to pustia.. a akonáhle sa to dostalo k tomu, stopol to. som hrešila jak kón!
a vedela by som o tom hovoriť donekonečna. áno, máme peknú zeleň, pekné námestie, kresťanský festival zadarmo, pekné cikrevné budovy..
ale máme aj decká, ktoré sa v tom meste nudia a na tie serie. veď tie nemajú volebné právo, tak načo..
ved len do novembra... do novembra...
Ivan Šaško, no.9 v SNS, jes! Lubime ho, vsetci.