jj, myslím si, že mám objektívne dosť veľa dôvodov sa rúcať a opúšťať ale nerobím to práve naopak. to, čo nezmením, som sa naučila akceptovať a postupne pracujem na tom, čo zmeniť dokážem. A mám pocit, že som všeobecne celkom dobre naladená osoba a viem sa tešiť z každodenných drobností, aj keď som stretsér a občas sa objaví nejaká úzkosť.
Väčšinou nie, keď je toho na mňa veľa skôr som nervózna a nadávam v podstate som neplakala skoro rok ale v poslednych troch mesiacoch prechádzam veľa zmenami - výpoveď, presťahovanie do iného mesta, nová práca, povýšenie atď ..tak sa mi stalo že som sa párkrát mierne zrútila a poplakala si ale potom mi bolo lepšie
@sandriously@8 viem, ale ja už nenachádzam dôvod si skutočne zaplakať. Už som z toho vyrástol, aby som ako teraz napríklad začal plakať, že moc nestíham a že neviem či stihnem všetky plány zrealizovať do konca mesiaca. Viem ale že to dám, chce to len chuť a odhodlanie pracovať ďalej, lebo len tým sa fakt skôr dostanem k cieľu a dokončenej práci. Plač mi nepomôže, iba by som stratil čas a veci by sa nepohli. Podobne ani neplačem, že robím tam kde robím, že sa mi nepáči veľmi a je to aj náročné, pričom chcel by som sa už vidieť lepšie a niekde byť už natrvalo, byť skúsený a vypracovaný praxou. Ale nevzdávam to, kde by už toto čo ja momentálne robím dávno vzdal, lebo som aj dosť húževnatý a to mi aj povedal jeden človek naživo. Vidím ako to aj v iných prácach aj keď brigádne rýchlo vzdávajú a sú jak bábovky, za to ja idem či teplo, či zima v každom počasí a som proste húževnatý. Aj vďaka tej húževnatosti som mnohé zvládol, aj to kde by sa iný vzdal alebo dávno už stratil nejaký iný človek nervy.. Ja ani moc nie som nervák, som celkom fajn týpek kto ma pozná osobne si myslím. A to že niekto o mne vie, že som panic alebo bez baby, tak to by nič nemalo na tom riešiť.
@olii@9 ja ich nepotláčam. Viem, že všetko sa dá, aj keď malými kročkami, len treba pracovať, nevzdávať sa. Plačem iba fakt na pohrebe, pri úmrtí veľmi blízkej osoby alebo domáceho miláčika, lebo už úmrtie nijak neobrátim a nezmením k niečomu čo by mohlo byť inak. Mne sa môže baba vyplakávať do ramena až bude chcieť.
Momentalne ano, a este dlhu dobu budem mat. Ale snazim sa nerevat kazdy den, a ked uz tak ked som sama. Pretoze som ten typ, ktory sa snazi byt silny aj pre druhych a robit si blbe vtipky z velkych pojebanych problemov na ulahcenie aj ked sa to vobec nehodi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Lebo snad kazdy, pripadne vacsina ludi, ma niekedy aj tazsie aj lahsie obdobia v zivote a kazdy sa s tym vyrovnava po svojom.
jak som pisal v @16 mam samozrejme obcas aj narocnejsie obdobia a niekedy trvaju aj dlhsie, nez by som chcel, ale nakoniec sa z toho vzdy dostanem.