Nepodporujem tieto kokociny, ako liatie si ladovej drte na hlavu, pitie piva na jeden šup ale čo si ešte ľudia vymyslia a teraz toto 3/4 z nich si to aj tak dalo len preto lebo su ovce
@5@17 asi tak... tie profilovky su taka k***tina, radsej by ste si tam mohli vycapit nieco lepsie a uzitocnejsie... nikoho nezaujima vas nazor na lgbti manzelstva v usa a divat sa na komentujuce duhy vsade nie je vobec prijemne
nie a práve včera či kedy som rozmýšľala, prečo to ľudia majú.
nie že by to mal niekto z priateľov, ale na buzzfeede v komentároch som si to všimla, keď som si myslela, že všetky komenty napísal jeden človek
Aha uz som videla tu tvoju... je to asi tak mimo mna, ako vsetky tie nalepky a odznaky ci jake veci si to zvykli ludia davat, nechapem, naco si spatit fotku dakymi ideologiami
ee bo nefičím na týchto vlnách fejsbukových. teším sa, že v usa povolili manželstvá (či čo sa to vlastne stalo? ani neviem) ale nemyslím, že by nejako išlo niekomu pomôct, že si zmením profilovku na fb. kto ma pozná tak vie, aký vzťah mám k homosexuálom a ich právam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ale moja future host mum ma!
podla mna je to NAAAAAADHERNE
a už sa ma manka pýtala že čo to má akože znamenať toto
nie že by to mal niekto z priateľov, ale na buzzfeede v komentároch som si to všimla, keď som si myslela, že všetky komenty napísal jeden človek